CHP İstanbul Gençlik Kolları Üyelerinden Sümeyye Erdoğan'a Suikast Haberlerine Tepki - Son Dakika
Güncel

CHP İstanbul Gençlik Kolları Üyelerinden Sümeyye Erdoğan'a Suikast Haberlerine Tepki

CHP İstanbul Gençlik Kolları Üyelerinden Sümeyye Erdoğan\'a Suikast Haberlerine Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolu üyesi bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast yapılacağı yolundaki çıkan haberleri protesto etti.

21.02.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolu üyesi bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast yapılacağı yolundaki çıkan haberleri protesto etti. Yenibosna'da merkezi bulunan bir gazete binası önünde toplanan grup,"Yandaş medya hesap verecek" şeklinde slogan attı.

CHP İstanbul Gençlik Kolları üyesi yaklaşık 30 kişilik bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast yapılacağı yolundaki çıkan haberleri protesto etmek için Yenibosna'daki bir gazete binası önünde toplandı. Grup üyeleri, 'Sümeyye için kumpas(ya) bu kirli oyunu bozacağız' yazılı pankart açıp, 'Yandaş medya hesap verecek' şeklinde de slogan attı. Grup adına konuşma yapan CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç, "Kurdukları kirli ittifakı unutup Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden Sümeyye Erdoğan'a mağduriyet yaratarak milletvekilliği yolunu açmak istiyorlar. AKP ve onun yandaş havuz medyasının partimiz üzerinde kurguladığı bu yalan ve iftira oyununu bozmak için hesap soruyoruz. Bu iftira Kabataş yalanından farklı değildir" dedi. İç güvenlik paketini de eleştiren Recep Karakoç, "Bu yasa mecliste görüşülürken milletin vekillerine neler yaptılar, paket geçtikten sonra sokakta halka neler yapabileceklerini siz düşünün. Bu paket iktidarın katliam fermanıdır. Ege Üniversitesi kampusünde, karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu rahmetle anıyoruz" şeklinde konuştu. Grup ardından sessiz bir şekilde dağıldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP İstanbul Gençlik Kolları Üyelerinden Sümeyye Erdoğan'a Suikast Haberlerine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement