CHP İstanbul Milletvekili Oran Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP İstanbul Milletvekili Oran Açıklaması

"Adalet, haksızlık yapanları, o kanunsuz emirleri verenleri ve uygulayanları mutlaka yargılayacak"

23.09.2014 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, "Adalet, haksızlık yapanları, o kanunsuz emirleri verenleri ve uygulayanları mutlaka yargılayacak" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Yatağan Termik Santrali önünde özelleştirme karşıtı eylemlerini sürdüren enerji ve maden işçilerini ziyaret etti. Oran'ı santral önünde bulunan çadırda, Maden-İş Sendikası Yatağan Şubesi Süleyman Girgin ve Maden-İş ile Tes-İş Sendikası'na üye enerji ve maden işçileri karşıladı.

Oran, burada işçilere hitaben yaptığı konuşmada, özelleştirmeye karşı olduklarını belirterek, bu noktada iktidara her türlü baskıyı yapmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Türkiye'de 2002 yılında 300 bin taşeron işçinin bulunduğunu savunan Oran, bugün 2 milyon 500 işçinin taşeron olarak çalıştığını belirterek şöyle konuştu:

"Sizin bu direnişiniz, tüm Türkiye'ye damgasını vurdu. Emek mücadelesinin önemli bir mihenk taşı olacaksınız. Eylem yapmadan kazanılamıyor. O yüzden haklıysak eylemimizi yapacağız. Haksızlığı, haksızlık yapanlar düşünsün. Hiç unutulmasın ki adalet, haksızlık yapanları, o kanunsuz emirleri verenleri ve uygulayanları mutlaka yargılayacak."

Oran'ın ziyaretinde, CHP Muğla İl Başkan Mustafa Öztürk, İlçe Başkanı Kamil Genek, CHP'li Belediye Meclisi üyeleri ve partililer de hazır bulundu. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İstanbul Milletvekili Oran Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement