CHP İstanbul Milletvekili Özkes, Erzurum'da - Son Dakika
Yerel

CHP İstanbul Milletvekili Özkes, Erzurum'da

CHP İstanbul Milletvekili Özkes, Erzurum\'da

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, "Hayvancılık zor şartlarda yürüyor.

17.10.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, "Hayvancılık zor şartlarda yürüyor. Çiftçiler, esnaf, emekli zor durumda. Bunlardan kurtulmanın adresi ve zamanı 2015 genel seçimleridir" dedi.

Özkes, CHP Erzurum İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, milletin malının saraylara, lüks araçlara, harcanmasının doğru olmadığını belirtti.

Milletin bastırıldığını, sindirildiğini savunan Özkes, " Türkiye'de din özgür değil. Din, siyasi iktidarın vesayeti altına girmiştir. Yargı, siyasi vesayetin emrine girmiştir. Hemen hemen hayatın her alanı siyasi vesayetin gölgesi altındadır" dedi.

Özkes, iktidarın iç ve dış vesayette iflas ettiğini, ülkeyi yönetemez hale geldiğini savundu.

İşsizliğin yükseldiğini öne süren Özkes, "Hayvancılık zor şartlarda yürüyor. Çiftçiler, esnaf, emekli zor durumda. Bunlardan kurtulmanın adresi ve zamanı 2015 genel seçimleridir" diye konuştu.

Parti Meclis Üyesi Ümran Köksüz de Türkiye'yi çok kara günlerin beklediğini iddia ederek buna rağmen mücadeleye devam etmek zorunda olduklarını kaydetti.

Köksüz, 2015 seçimleri için sorunları tespit edip, ihtiyaçların giderilmesi için çalışmalara başladıklarını dile getirerek, "2015 seçimlerinde Erzurum'dan da bir hatta birkaç milletvekili çıkartabilmenin umuduyla güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık da gönüllü olarak Erzurum milletvekili olduğunu, buradaki çalışmaların da takipçisi olacağını söyledi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İstanbul Milletvekili Özkes, Erzurum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement