CHP İzmir'de Slogan Belli; "Az Uyku, Çok İş" - Son Dakika
Yerel

CHP İzmir'de Slogan Belli; "Az Uyku, Çok İş"

CHP İzmir\'de Slogan Belli; "Az Uyku, Çok İş"

CHP İzmir İl Başkanlığı, cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala hem alanda hem de il başkanlığında kurulan koordinasyon merkezinde çalışmalarını sürdürüyor.

05.08.2014 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir İl Başkanlığı, cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala hem alanda hem de il başkanlığında kurulan koordinasyon merkezinde çalışmalarını sürdürüyor. CHP İzmir İl Başkanlığı'nda her sabah yapılan toplantıların ardından hazırlanan çalışma programı kapsamında ilçelere dağılan ekiplerin sloganı "Az uyku çok iş" oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yerel seçimlerdeki çalışma performansını aratmayan bir yoğunlukta çalışan CHP İzmir, yönetim kurullarından, milletvekillerine kadar tüm örgütüyle sahada çalışmaya devam ediyor. Milletvekilleri için hazırlanan programın yanı sıra, eski milletvekilleri ve il başkanlarını da kapsayan bir çalışma programı planlayarak örgütü topyekün alana indirmişti.

YOĞUN VE UYUMLU ÇALIŞIYORUZ

Tüm bu çalışmalar seçime günler kala iyiden iyiye hızlanırken, çalışmaların aksaksız yürümesi için her sabah il başkanlığında koordinasyon kurulu toplantısı yaptıklarını söyleyen, CHP İzmir Seçim ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç, çok yoğun ve uyumlu bir çalışma sergilediklerini ifade ederek, "İşi baştan sıkı tuttuk. Son derece uyumlu ve planlı bir çalışma yürütüyoruz. İl Başkanımız Sayın Ali Engin başta olmak üzere koordinasyon kurulunda beraber görev aldığımız yönetici arkadaşlarımızla uyku nedir unutmuş durumdayız. Sloganımız, az uyku çok iş. Bu durumdan hiç kimse şikayetçi değil aksine hepimiz daha fazla ne yapabiliriz onu araştırıyoruz" dedi.

10 AĞUSTOS EKMEK BAYRAMI OLACAK

Koordinasyon kurulu üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Nazan Çetin de, "10 Ağustos bayram olsun diye çalışıyoruz" derken, "Çektiğimiz çile artık son bulsun, yolsuzluk, yalan, rüşvet, diktatörlük dönemi artık bu güzel ülkeden def edilsin diye çabalıyoruz. Her sabah taptığımız toplantının ardından, Konak'tan, Beydağ'a kadar çalışan ekiplerimizle, kadın özgürlüğü için, iş bulamayan gençler için, kandırılan köylülerimiz için, adalet için Ekmeleddin diyerek çalışıyoruz. Biz İzmir'e ve Türkiye'ye inanıyoruz, 10 Ağustos Ekmek bayramı olacak" dedi.

İzmir'in 30 ilçesindeki çalışmaların planlandığı ve günlük olarak kontrol edildiği koordinasyon kurulunda, İnanç ve Çetin'in yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Mehmet Levent Çılı, İl yönetim kurulu üyeleri Şirin Akgül, Melek Kartal, Nurcan Adıgüzel, Duygu Afacan, Ercan Çınar, Bedri Eren yer alıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İzmir'de Slogan Belli; 'Az Uyku, Çok İş' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement