CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse, Aydın'da - Son Dakika
Politika

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse, Aydın'da

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Bu coğrafyada birçok olayda en çok etkilenen çocuklar ve kadınlardır.

13.05.2016 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Bu coğrafyada birçok olayda en çok etkilenen çocuklar ve kadınlardır. Biz ülkenin zor zamanlarını kadınların gücü ile atlatacağına inanıyoruz." dedi.

Köse, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir'i ziyaret etti.

Partililerle kentteki otelde bir araya gelen Köse, yaptığı konuşmada, göreve geldikten sonra 20 ilde bulunarak çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Kadına yönelik yatırımların hiçbir zaman boşa çıkmadığını, her zaman bir karşılığının olduğunu ifade eden Köse, illerdeki kadın örgütlerinin güçlenmesi ve daha iyi şartlarda görev yapabilmesi için projeler üretmeye devam ettiklerini söyledi.

Köse, kadın kollarını bir arada tutarak takım çalışması bilincini aşılmaya çalıştıklarını dile getirerek şöyle devam etti:

"Sevgi diliyle kadın örgütümüzün yola çıkmasını örgütlemeye çalışıyorum. Bu coğrafyada birçok olayda en çok etkilenen çocuklar ve kadınlardır. Biz ülkenin zor zamanlarını kadınların gücü ile atlatacağına inanıyoruz. Çünkü kadını örgütlersek o da evde ailesini örgütleyecek. Bunu da ancak sevgi diliyle yapabiliriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse, Aydın'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement