CHP Kapaklı Seçim Koordinasyon Merkezi Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Kapaklı Seçim Koordinasyon Merkezi Törenle Açıldı

CHP Kapaklı Seçim Koordinasyon Merkezi Törenle Açıldı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı büyük katılımla, Belediye Hizmet Binası yanında yapılan yeni binada gerçekleştirildi.

25.01.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı büyük katılımla, Belediye Hizmet Binası yanında yapılan yeni binada gerçekleştirildi. Kapaklı ilçesi CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nin Açılış Töreni'ne CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP'li Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış öncesi SKM'de incelemelerde bulunan Candan Yüceer, CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı'nın en yaşlı üyesi olan 90 yaşındaki Osman Yavuz ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Programın açılış konuşmasını yapan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, festival havasında bir seçim geçirmeyi temenni ederek, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Cumhuriyet ve devrim mücadelelerinin büyük önem taşıdığını belirterek konuşmasına başlayan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, "Çünkü yargı ve yasama iğdiş edildi. Devletin polisi hırsızları kovalarken, devlet de polisi kovalıyor. Yalan ve yolsuzluk üzerine kurulmuş bu iktidarı tarihin tozlu raflarına göndermek boynumuzun borcudur" dedi. CHP olarak yerel seçim sürecini diğer partilerden önce başlattıklarını ifade eden Candan Yüceer, "Adaylarımızı belirledik. Kapaklı bizim için her zaman çok önemliydi. Fakat Tekirdağ'ın Büyükşehir olması ile birlikte ilçe oldu. Bizim nazarımızda zaten yıllardan beri ilçeydi" dedi.

"KAPAKLI, TEKİRDAĞ'IN GÖZBEBEĞİ OLACAK "

İlçe statüsüne yükselen Kapaklı'nın hak ettiği değeri Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı ile fazlasıyla alacağını ifade eden Candan Yüceer, "İlçe olan Kapaklı'nın ilk belediye başkanlığı yalnız İrfan Mandalı'ya yakışır. İnşallah kendisi CHP bayrağını Kapaklı'da en yüksek seviyede dalgalandıracaktır. Bundan şüphemiz yok. Bu kapsamda siz değerli Kapaklılılara çok büyük görev düşüyor. El ele omuz omuza bu güzel milletimize hizmet götürmek sizlere düşüyor. Yolumuz açık olsun. Eminim ki Kapaklı, Tekirdağ'ın gözbebeği olacaktır. Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.

"11-0'A DOĞRU GİDİYORUZ"

Konuşmasına "Sizlere güvenerek 11-0'a doğru gidiyoruz" diyerek başlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı'nın tarihi hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Kapaklı'nın tarihini bilmeden birlik beraberlikten söz edilemeyeceğini söyleyen Başkan Mandalı, "1999 yılında seçimleri kaybettim. Siyaseti bırakmak istedim. Fakat siz bıraksanız da siyaset sizi bırakmıyor. 2004 seçimlerine geldiğimizde halkımla bol bol istişarelerde bulundum. Vatandaşım bana 'Biz hata yaptık. Hatamızı telafi etmek istiyoruz' deyince tekrar aday oldum ve halkımın teveccühüyle sonraki 2 seçimi de kazandım" dedi.

Hizmet aşkıyla yanıp tutuştuğunu söyleyen İrfan Mandalı, Kapaklı'yı daha da ileri götürmek istediğini dile getirdi. CHP Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i kendisine örnek aldığını kaydeden Mandalı, "Yılmaz Başkanımdan büyük feyz alıyorum. Onun ufku doğrultusunda yürümeye çalışıyorum" dedi.

Konuşmasında genel seçimle yerel seçimin ayırt edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Mandalı, "Aramızda AK Partilisi, MHP'lisi, BBP'lisi olabilir. Onları da kucaklayalım. Ben yüzde 50'lerle değil, yüzde 80'lerle başkanlığı almak istiyorum" ifadelerini kaydetti.

İlçe nüfusunun 29 Ocak'ta açıklanacak olan TÜİK verilerinde 90 bin üzerinde açıklanmasını beklediğini kaydeden Başkan Mandalı, "Bu resmiyetteki rakam. Gerçekte ise nüfusumuz 110 binlere dayandı" dedi.

"VAHAP KARDEŞİMİN İŞİ ÇOK ZOR"

Dini, dili, ırkı ne olursa olsun herkesin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu unutmamak gerektiğini belirten İrfan Mandalı, "Bu topraklarda birlikte yaşayacağız. Seçimlere hep birlikte gireceğiz. Anne babanıza, eşinize dostunuza buradan aldığınız mesajları anlatın. Bir de bakmışsınız ki Kapaklı'nın yüzde 80'i CHP'li olmuş. Genel seçimlerde kime oy verirseniz verin, saygı duyarım" dedi. Konuşmasının devamında açılışa katılan Vahap Akay'a seçimlerde başarılar dileyen Mandalı, "Vahap kardeşimin işi çok zor. Çünkü bir enkaz devralacak" dedi.

Konuşmasının sonunda açılışı yapılacak olan SKM'de ilçenin gelecekteki 20 yıllı düşünülerek projeler hazırlanmasını isteyen Mandalı, "Sizlere hizmetkar olmaya and içtim" dedi.

Konuşmaların ardından Candan Yüceer, İrfan Mandalı ve Vahap Akay birlikte kurdeleyi kesti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kapaklı Seçim Koordinasyon Merkezi Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement