CHP, Karaköprü'de Yazar'a Emanet - Son Dakika
Güncel

CHP, Karaköprü'de Yazar'a Emanet

CHP, Karaköprü\'de Yazar\'a Emanet

Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe kongresi yapıldı. Seçime tek liste halinde giren Murat Yazar, yeni ilçe başkanı oldu.

01.12.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da CHP Karaköprü İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti.

Mehmet Kılıç'ın divan başkanlığında düzenlenen kongreye CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

68 delegenin bulunduğu Karaköprü teşkilatından seçime 58 delege katıldı. Mevcut Başkan Cahit Coşkun'un aday olmadığı kongreye İş Adamı Murat Yazar'ın hazırlamış olduğu tek liste ile gidildi.

Tüm delegelerin oyu ile CHP Karaköprü İlçe Başkanlığı'na seçilen Murat Yazar, kendisini destekleyen delegelere teşekkür etti.

CHP Karaköprü eski İlçe Başkanı Cahit Coşkun ile yönetimine de yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür eden Yazar, "Bundan sonra partimizin gerek Şanlıurfa gerekse de Karaköprü İlçesinde iyi bir konuma gelebilmesi için yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte büyük gayret sarf edeceğim. Bundan sonra Şanlıurfa'da güçlü bir muhalefet olacak. Hem Şanlıurfa'nın hem de vatandaşlarımızın yaşamış olduğu sorunları diğer illerdeki partimizin milletvekilleri aracılığıyla TBMM'ye götürüp, çözüm arayacağız" dedi.

CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık ise, Şanlıurfa'da ilçe kongrelerini yaptıklarını belirterek partilerinin daha güçlü olabilmesi için çaba gösterdiklerini söyledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel CHP, Karaköprü'de Yazar'a Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement