CHP Kastamonu Merkez İlçe'de Uğur Alemdar Dönemi - Son Dakika
Yerel

CHP Kastamonu Merkez İlçe'de Uğur Alemdar Dönemi

CHP Kastamonu Merkez İlçe\'de Uğur Alemdar Dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kongresi yapıldı.

06.12.2015 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kongresi yapıldı. Mustafa Başesgioğlu, Uğur Alemdar ve Alibey Yavuz'un başkanlık için yarıştığı kongrede İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı'nın desteklediği Uğur Alemdar 282 üyenin oy kullandığı seçimlerde 137 üyenin oyunu alarak başkanlığa seçildi

İlçe kongrelerinin ardından CHP Merkez İlçe Kongresi yapıldı. Yeniden bir yapılanmaya giden CHP Kastamonu İl Örgütü Merkez İlçe Başkan adaylarının rekabetine sahne oldu. Kayıtlı 344 delegenin 282 tanesinin oy kullandığı seçimlerde Uğur Alemdar, 137, Alibey Yavuz 127, Mustafa Başesgioğlu ise 18 oy aldı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından partililere hitaben teşekkür konuşması gerçekleştiren Başkan Uğur Alemdar, Kastamonu'da yerel ve genel seçimlerde daha başarılı bir CHP için çalışacaklarının altını çizdi.

2015 yılı faaliyet raporunu okuyan Merkez İlçe Başkanı İlhan Demir görevde kaldıkları 10 aylık süre içerisinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Görev sürelerinin kongre ile sona erdiğini ifade eden Demir, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Katılımın yüksek olduğu seçim sonrasında değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, seçimlerin demokrasi şöleni içerisinde geçtiğini kaydetti.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından başkanlığını ilan eden Uğur Alemdar partililere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında, 1987 yılında bu yana aktif olarak CHP'de siyasetin içerisinde olduğunu söyledi. Kastamonu'da güçlü bir CHP'nin oluşması için çalışacaklarını, işçinin ve köylünün haklarını savunmak için elinden geleni yapacaklarını kaydeden Uğur Alemdar, "Üç aday mücadele ettik, onları da kutluyorum ve yine oy veren vermeyen tüm herkese de çok teşekkür ediyorum. Çok duyguluyum, sevinçliyim, bu bir zaferse, bu zaferi partilimiz, arkadaşımız ve herkesin çok sevdiği ve saydığı vefat eden Ruhi Aşıkoğlu'na armağan ediyorum. Bundan sonra diğer iki aday arkadaşımla ve diğer partililerimle, tüm hemşerilerimizle mücadelemize devam edeceğiz. İlimiz ve ülkemiz için çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi de en iyi şekilde sürdüreceğiz. Bundan sonra birlik ve beraberlik zamanı, kenetlenme zamanı, bunu da başaracağız. Bir kez daha tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kongremizin ilimize ve ülkemize de hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Zirve Düğün Salonu'nda gerçekleşen ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongreye CHP Parti Meclisi Üyesi Serpil Öztürk, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, ilçe başkanları ve partililer katıldı. CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı olan Uğur Alemdar'ın yönetim kurulu listesi ise şu şekilde oluştu:

"Reyhan Akbaş, Ferhat Akbaş, Ahmet Akhüseyinoğlu, Ege Bahar, Serkan Bora, Erdem Bülbül, Kerem Erdemli, Figen Kaya, Ümit Kula, Hakan Oral, Adalet Özgün, Sami Sarıveli, Mustafa Şentürk, Yılmaz Turhal, Şerife Uzunkara ve Nurdan Yavuzoğlu." - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kastamonu Merkez İlçe'de Uğur Alemdar Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement