CHP Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Karakoç Çatalzeytin'e Geldi - Son Dakika
Yerel

CHP Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Karakoç Çatalzeytin'e Geldi

CHP Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Karakoç Çatalzeytin\'e Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Karakoç Çatalzeytin’e gelerek partililer buluştu.

20.03.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Karakoç Çatalzeytin'e gelerek partililer buluştu.

Çatalzeytin Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin Altıntaş, İlçe Sekreteri Ergun Usta ve Başkan Yardımcısı Erdal Savcı ile Kadın Kolları Başkanı Makbule Korkut ve partililerin katıldığı toplantı saat 16.30'da başladı. Karakoç ile birlikte Hanönü CHP İlçe Başkanı Recep Hasgül, Belediye Meclis Üyesi Melahat Hasgül Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) eski başkanlarından Musa Soylu ziyarette yer aldılar. Yılmaz Karakoç "1960 Kastamonu Hanönü doğumluyum. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunuyum. bir bankanın çeşitli birimlerinde çalıştım, müdür olarak emekliye ayrıldım. 30 Mart yerel seçimlerinde Hanönü'nde Belediye Başkan adayı oldum. Belediye Başkanlığını kazanamadın ama ilk defa 2 tane Belediye Meclisi Üyeliği aldık. 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Hanönü'nde siyasi çalışmalarımı aksatmadan sürdürüyorum. Kastamonu Merkezden Milletvekilliği aday adaylığını için başvuran arkadaşlar olmadığından son gün son dakikalarda Ankara'ya giderek adaylık başvurumda bulundum. Ben adayınız olarak Hanönü'nde oturmaktayım. Diğer aday adayı arkadaşlarıma gayet iyi diyaloglarımız var. Sıralamanın neresinde olursam olayım. Cumhuriyet Halk Partisinin dünün de vardım, bugünün de varım, yarınında da olacağım. Bu bakımdan biz partimize gönülden bağlıyız. Kastamonu CHP'de büyük bir heyecan var. Bu umutlarımız taze olduğunun göstergesidir. Biz her köyü her mahalleyi her haneyi ziyaret ederek köklü partimizin yapacaklarını anlattığımızda en az bir milletvekilini bu seçimde Ankara'ya göndereceğiz. Gelecek seçimlerde ise bu sayıyı ikiye çıkarmak daha kolay olacaktır. Ben seçildiğim zaman üç gün Ankara'da diğer günler Araç, Çatalzeytin, Tosya ve diğer ilçelerimizin köylerinde sahalarda olacağım. Milletvekiliniz olarak her etkinliğinize katılma sözü veriyorum" dedi.

Karakoç ve beraberindekiler saat 17.30'da ilçeden ayrıldılar. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Karakoç Çatalzeytin'e Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement