CHP Kırklareli Milletvekili Dibek Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Kırklareli Milletvekili Dibek Açıklaması

CHP Kırklareli Milletvekili Dibek Açıklaması

"Seçim çalışmalarında hepimize çok büyük görevler düşüyor"

12.11.2014 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, "Seçim çalışmalarında hepimize çok büyük görevler düşüyor" dedi.

Dibek, Babaeski Belediye Başkan vekili Hasan Ali Eren'i makamında ziyaret ederek, yaptığı konuşmada, milletvekilliği ile başbakanlık seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

Milletvekili ve başbakanlık seçimlerinde büyük başarılar elde etmek istediklerini belirten Dibek, seçim tarihlerinin TBMM tarafından bütçe görüşmelerinin ardından belirleneceğini kaydetti.

Seçim tarihlerinin belirlenmesiyle birlikte çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Dibek, şöyle devam etti:

"Aralık ayında bütçe meclisten geçtikten sonra milletvekili ve başbakanlık seçim tarihleri belirlenecek. Tarihlerin belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacağız. Seçim çalışmalarında hepimize çok büyük görevler düşüyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak diğer partilerden farklı olarak yoğun bir ön seçim maratonu yaşıyoruz. Milletvekili ve başbakanlık seçimlerinde büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Güçlü bir ekip ile Kırklareli'ni TBMM'de en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz."

Eren de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dibek ve tüm partililere çalışmalarında başarılar diledi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Kırklareli Milletvekili Dibek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement