CHP Kocaeli Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Güncel

CHP Kocaeli Milletvekili Adaylarını Tanıttı

CHP Kocaeli Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Chp Kocaeli İl Teşkilatı, 1 Kasım'da yapılacak milletvekili seçimleri öncesinde milletvekili adaylarını basına tanıttı.

28.09.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Kocaeli İl Teşkilatı, 1 Kasım'da yapılacak milletvekili seçimleri öncesinde milletvekili adaylarını basına tanıttı.

Kent merkezinde bulunan bir pastanede gerçekleştirilen tanıtım toplantısına CHP il yönetimi, Kocaeli Milletvekili adayları ve partililer hazır bulundu. Adayların kendilerini tanıtmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Cihat Altınyuva seçime tam kadro olarak hazır olduklarını söyledi.

'ÜLKENİN OLDUĞU GİBİ BU KENT DE SAHİPSİZ'

Kocaeli'nin abi modeli ile yönetilmeyecek bir kent olduğunu söyleyen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ise konuşmasında  "Ülkemizin olduğu gibi Kocaeli kenti de sahipsiz" diyerek şöyle devam etti:

"Bu kent abi modeli ile yönetilmeyecek kadar önemli bir kent. Kentte bulunan Cengiz Topel Havalimanı işletilemiyor. Gelsinler biz öğretelim onlara nasıl çalıştırılacağını. Çalışması için bir kaç şekli var. Kentin doğusuna Cengiz Topel'i anlatmak lazım."

KİMSENİN SESİ ÇIKMIYOR'

Derince Limanı'nın konteyner parkı olacağını söyleyen Akar, "Banliyo trenlerini her gün 3 gidiş ve 3 geliş olarak zorlamamızla yaptılar. Derince Limanı özelleşti ve konteyner parkı olacak. Ama kimsenin sesi çıkmıyor. Gündemde olan Halıdere'deki taş ocağıyla ilgili Orman İşletmenin süresi bitti. Bu olay valinin iki dudağı arasında. Vali bey 10 dakika gidip Halıdereyi görürse zaten sorun ortadan kalkar ve kapatılır. Bizler iktidarı yakaladığımız anda Halıdere'de ki taş ocağı o an kapatılacak" dedi.

CHP'nin Kocaeli milletvekili adayları şunlar:

Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Turan Dumlu, Cuma Karavar, Tamer Solakoğlu, Kemal Nişancı, Utkan Güneş, Asude Fırat Özkan, Yakup Törk, Müzeyyen Topçu Tan.

FOTOGRAFLI

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Kocaeli Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement