CHP Kolin Şirketler Grubu Önüne Zeytin Fidanı Dikti - Son Dakika
Güncel

CHP Kolin Şirketler Grubu Önüne Zeytin Fidanı Dikti

CHP Kolin Şirketler Grubu Önüne Zeytin Fidanı Dikti

Soma'nın Yırca Köyü'nde 6 bin zeytin ağacının kesilmesini protesto eden CHP'liler, Kolin Şirketler Grubu binasının önüne zeytin fidanı dikti.

09.11.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma'nın Yırca Köyü'nde 6 bin zeytin ağacının kesilmesini protesto eden CHP'liler, Kolin Şirketler Grubu binasının önüne zeytin fidanı dikti. Eyleme İtalyan Yeşiller Partisi Genel Başkanı Angelo Bonelli de katılarak destek verdi.

CHP Gençlik Kolları, Soma'nın Yırca köyünde 6 bin zeytin ağacını kesen Kolin Şirketler Grubu binasının önüne zeytin fidanı dikti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, İstanbul Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt ve Aykut Erdoğdu'nun da katıldığı eylemin bir de İtalyan konuğu vardı. İtalyan Yeşiller Partisi Genel Başkanı Angelo Bonelli de Kolin Şirketler Grubu binasının önüne zeytin fidanı dikti, can suyu verdi.

İTALYAN LİDER: AĞACI KESMEK HAYATI KESMEKTİR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, "Bu ülkede 10 milyon insan zeytincilikten, zeytinyağından, küçük zeytin bahçelerinden ekmeğini kazanıyor" diyerek mecliste görüşülecek zeytin yasasının 'hayalet gibi başımızın üstünde beklediğini' söyledi. İtalyan Yeşiller Partisi Genel Başkanı Angelo Bonelli de Türkiye'deki çevreyi korumaya yönelik mücadeleyi desteklediklerini söyleyerek "Bu mücadeleyi destekliyoruz. Ağaçları kesmek hayatı kesmektir" dedi.

ZEYTİN AĞACI EYLEMİNDE SELFİE

Sloganlar eşliğinde devam eden eylemde, milletvekilleri kazma ve küreklerle zeytin fidanlarını Kolin Şirketler Grubu binasının önüne dikti. Kazma kullanmakta zorlanan Şafak Pavey, zeytin fidanlarına eliyle toprak attı. Ağaçlara ilk can suyunu da veren milletvekilleri daha sonra eyleme katılan gençlerle birlikte selfie çekti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Kolin Şirketler Grubu Önüne Zeytin Fidanı Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement