CHP, Köşk İçin Adayını Belirliyor - Son Dakika
Güncel

CHP, Köşk İçin Adayını Belirliyor

CHP, Köşk İçin Adayını Belirliyor

Haftasonu il başkanlarını Ankara'da toplamaya hazırlanan CHP, Köşk seçimi için göstereceği adayı gündeme alacak.

24.04.2014 09:24  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde ''yüzde 30 ve üstü'' oy oranı bekleyen ancak umduğunu bulamayan CHP'de seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirme ve tartışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, CHP il başkanları hafta sonu Ankara'da olacaklar. İl başkanlarıyla, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkez'de gerçekleştirilecek toplantıda seçim sonuçları değerlendirilecek.

SAĞ KESİMDEN DE OY ALABİLECEK BİR ADAY

CHP yönetiminde, Köşk'e gösterilecek aday konusunda, yerel seçimlerde de başta Ankara olmak üzere bazı illerde izlenen "sağ kesimden de oy alabilecek aday" stratejisinin uygulanması fikri öne çıkıyor. Partinin "yenilikçi-özgürlükçü kanadı" ile her iki kanadı da çeşitli konularda eleştiren ancak kendilerine "yenilikçi" diyen sol kanada daha yakın duran genç vekillerin genel itibariyle "olumlu" bulduğu bu formüle "ulusalcı-gelenekçi kanat" karşı çıkıyor. Ulusalcı isimler, partinin bu formülden dolayı 30 Mart'ta istediği oy oranını alamadığını savunuyorlar. Bu arada, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, il başkanlarına "Halkla daha çok iç içe olmaları ve bu süreçte daha fazla çalışmaları" uyarısında bulunacağı belirtiliyor. CHP kulislerine göre toplantıda, partinin yerel seçim sürecinde Gülen Cemaati ile yakınlaşması ve toplumun sağ kesimine açılması da tartışılacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP, Köşk İçin Adayını Belirliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • FREEZER: Bence 'Oyum Sarıgöüülleee' diyen Teyze aday olmalı. Hepsinden daha sempatik :)) 16 4 Yanıtla
  • ezo: sağ kesimi etkileyecek biride gelse oda Mansur yavaş gibi yavaş yavaş gider :) 10 6 Yanıtla
  • uzlett: aday olarak kimi gösterirseniz gösterin isterseniz mezardan yüce atatürkü çıkarıp onu aday gösterin mhp ve bdp kendi adaylarını gösterir ve desteklerse alacağız oy yüzde 20 yi geçmez bunu bilesiniz. 9 5 Yanıtla
  • pasamMM: sım sıkı tut dusmesın dosya ::)) 9 2 Yanıtla
  • fenerbahçem: sahte kabadayı muharrem i aday yap yoksa seni bitirir be kemal 9 0 Yanıtla
  • bekir öztürk: bu yazılanların hiçbiri adam değil cumhurbaşkanını halk seçecek ve en doğru ismi o zaman göreceğiz 8 1 Yanıtla
  • Mete: Akıllı olsalar Haşim Kılıç,Taha Akyol gibi mazbut,dürüst ve her kesimden oy alabilecek birisini aday gösterirler. 4 4 Yanıtla
  • zeliha kararmış: Son aylardaki tutum, davranış v e açıklamalarında kullandıkları uslûp ve kelimelere bakarsak Haşim KILIÇ yada Metin FEYZİOĞLU tam da CHP modeli adaylar olabailecek kıvamda. Hukuk çerçevinde deyip her belirsizliği kendi lehine netleştirip kullanabilecek çapta, eh biraz da elitist bir bakış açısı taşıyorlar. İnsanın nasıl olduğu önemli elbet; ama ne için nasıl evrildiği ve yaşam serüvenine nasıl nokta koyacağı çok daha önemli. Kibir en büyük günahtır ve insanların turnusol kağıdı gibi rengini ortaya çıkarır. 2 3 Yanıtla
  • Tencere tava: Kamer genc muharrem ince CHP nin çıkarabileceği en iyi adaylardir hahahahaha 0 2 Yanıtla
  • nacar: zavallılar adam yok partide aday yapacak.provakatör lazım olsa partinin içerisi dolu. ülkenin huzurunu ve zarar vermek isteyenlerin üssü olmuş durumda. her tuzu olana hıyar çok.. 0 1 Yanıtla
  • Bacağı Kesilen İbrahim, Tedavi İçin Uzun Yolculuklar Yapıyor
    09:23 Bacağı Kesilen İbrahim, Tedavi İçin Uzun Yolculuklar Yapıyor

    Kemik kanseri nedeniyle bir bacağı kesilen İbrahim, tedavi olabilmek için saatlerce yolculuk yapmak zorunda kalıyor. İbrahim ve ailesi, Denizli'de tedavi olmak istiyor ve yetkililerden yardım bekliyor.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 zanlı gözaltına alındı
    09:23 Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 zanlı gözaltına alındı

    Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik çalışma başlattı. Operasyon kapsamında 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin örgüte karşı muhalif gördükleri kişileri tehdit ettiği, örgüt lehine slogan attığı ve terör örgütü propagandası yaptığı tespit edildi. Operasyonda 1 ruhsatsız tabanca, 23 adet fişek, 1 ruhsatsız av tüfeği ve örgütsel dijital materyal ele geçirildi.

  • Nvidia, Yeni Yapay Zeka Çipini Tanıttı
    09:22 Nvidia, Yeni Yapay Zeka Çipini Tanıttı

    ABD'li çip devi Nvidia, bazı işlemleri önceki çiplerden 30 kat hızlı yaptığı söylenen yeni yapay zeka çipini tanıttı. B200 'Blackwell' çipi şirketin yıllık yazılım konferansında, CEO Jensen Huang tarafından tanıtıldı. Nvidia, Amazon, Google, Microsoft ve OpenAI gibi büyük müşterilerinin bu yeni çipi kullanmasını beklediğini açıkladı. Ayrıca, toplantıda yeni yazılım araçları ve otomobillerde kullanılacak chatbot çipleri de tanıtıldı.

  • 7 Ekim'den bu yana bir ilk! İsrail, Kassam Tugayları lideri Mervan İssa'yı öldürdü
    09:20 7 Ekim'den bu yana bir ilk! İsrail, Kassam Tugayları lideri Mervan İssa'yı öldürdü

    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'nın liderlerinden Mervan İssa'nın İsrail saldırısında öldürüldüğünü açıkladı. İssa, 5 aydan uzun süredir devam eden savaşta ölen en üst düzey Hamas yetkilisi oldu.

  • Alaşehir'de Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları Etkinliği Gerçekleştirildi
    09:16 Alaşehir'de Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları Etkinliği Gerçekleştirildi

    Alaşehir'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" etkinliği yapıldı. Etkinlikte, öğrenciler şiir okudu, gaziler anılarını paylaştı ve hediye paketi verildi.

  • Kemalpaşa'da Gaziler ve Şehit Aileleri Onuruna İftar Programı Düzenlendi
    09:16 Kemalpaşa'da Gaziler ve Şehit Aileleri Onuruna İftar Programı Düzenlendi

    Kemalpaşa ilçesinde yaşayan gaziler ve şehit aileleri için iftar yemeği programı düzenlendi. Kaymakam Musa Sarı, devletin desteklerini dile getirirken, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar da birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Programa ilçe jandarma komutanı, ilçe emniyet müdürü ve dernek başkanı da katıldı.

  • Mersin merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı
    09:15 Mersin merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

    Mersin merkezli 3 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör yakalandı. Operasyonda şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 2 cep telefonu, 2 sim kart ve 38 bin 700 TL ele geçirildi.

  • Kırıkkale'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi İftar Programı
    09:14 Kırıkkale'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi İftar Programı

    Kırıkkale'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı gerçekleştirildi.

  • Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı
    09:09 Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı

    Mersin merkezli 3 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör yakalandı. Operasyonda şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada cep telefonları, sim kartlar ve 38 bin 700 TL ele geçirildi.


Advertisement