CHP'l İsa Gök O Çete Tarafından Mahkemeler İşgal Edildi - Son Dakika
Güncel

CHP'l İsa Gök O Çete Tarafından Mahkemeler İşgal Edildi

CHP\'l İsa Gök O Çete Tarafından Mahkemeler İşgal Edildi

Chp Mersin Milletvekili İsa Gök, Ergenekon ve Balyoz davalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, yargının özel bir örgüt tarafından yönetildiğini ve kendisinin bu örgüte daha önce 'Çete' dediği için halen yargılandığını belirterek, O çete tarafından o mahkemeler işgal edildi.

11.03.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Mersin Milletvekili İsa Gök, Ergenekon ve Balyoz davalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, yargının özel bir örgüt tarafından yönetildiğini ve kendisinin bu örgüte daha önce 'Çete' dediği için halen yargılandığını belirterek, O çete tarafından o mahkemeler işgal edildi. O mahkemeler hukuku hiçe sayarak tutuklulukta ısrar ediyor dedi.İsa Gök, Mersin'in Anamur İlçesi'nde Anamur Belediye Başkan Adayı Suphi Alp, İlçe Başkanı Ayhan Güven, belediye başkan adayları, eski SHP ve DSP İlçe başkanlarıyla Aslıhan Motel'de düzenlenen kahvaltıda buluştu. Gök, toplantıda gazetecilerin sorularını da yanıtlayarak Ergenekon tutuklularının tahliye edilmesini değerlendirdi. Gök, bir gazetecinin, gazeteci Tuncay Özkan'ın tahliyesinden sonra 'Suçumu yüzüme karşı okuyamadılar' sözlerini hatırlatıp 'Ergenekon ve Balyoz davası şüphelilerinin suçları nedir' şeklindeki sorusu üzerine şunları söylediBunlar hukukçu değil, siyasi neferlerdir. Şimdi tutukluluk süresinin 10 yıldan 5 yıla indirilmesi ile tahliyeler başladı. Ancak mahkeme bu sefer de 'Ben her suç için ayrı, ayrı 5 yıl hükmünü uygularım' diyor. Bunu stajyer bir avukat söylese stajı yanar. Maalesef bunu söyleyen hakimler ağır ceza hakimleridir. Bunun hukukla hiçbir ilgisi yoktur. Yani İlker Başbuğ için de Doğu Perinçek için de başkaları için de en az 6-7 ayrı suç isnadı var. Yani, 'Bir kişi için ayrı ayrı 7 defa 5'er yıl uygulayacağım' diyor. Bu şüphelilerin 35 yıl tutuklu kalacakları anlamına geliyor. Bu hükümden dolayı tüylerim diken diken oldu. Bu yargıçlık değil, bu mahkeme değil, bu düpedüz, aslında bir cellatlıktır. Bırakın Türk tarihinde dünya tarihinde yeri olamaz. Ama diğer mahkemeler tahliye kararı verdi. Bunun anlamı, yargı adeta özel bir örgüt tarafından yönetiliyor. Balyoz ve Ergenekon örneğinde olduğu gibi. Geçmişte bu mahkemelere 'Çete' dediğim için hala yargılanıyorum. O çete tarafından adeta o mahkemeler işgal edildi. O mahkemeler hukuku hiçe sayarak tutuklulukta ısrar ediyor.

BALYOZ DAVASINDAKİ DELİLLER SAHTE

Ergenekon ve Balyoz davalarını yakından takip ettiğini ve içeriklerini çok iyi bildiğini de anlatan İsa Gök, şunları söylediŞu anda tutuklu olan bütün arkadaşlar o dönemde şüpheli idi. Hiç biri suçunun ne olduğunu bilmiyordu. Çünkü ortada suç yok. Balyoz davasında ise tüm deliller sahtedir. Bu durumda mahkeme kesin hüküm verse bile sahte delilerle hüküm verildiği için yok sayılarak tekrar yargılama yolu açılacaktır. Suçsuzlukları ispat edilince de tahliye yolu açılacaktır. Hanefi Avcı'nın solculukla hiçbir ilgisinin olmamasına rağmen, sol örgüt üyesi olmaktan yargılanmasının bu örgütün 'Biz istersek her şeyi yaparız' demek istemesinden kaynaklanıyor. Türkiye gerçekleri bulacaktır.İsa Gök, Berkin Elvan'ın yaşamını yitirmesini de siyasi bir cinayet olarak değerlendirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'l İsa Gök O Çete Tarafından Mahkemeler İşgal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement