CHP'li Adaylar Seçim Ziyaretlerinde Emeklilere Verilecek 2 Maaş İkramiye ve Aile Sigortasını Anlattı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Adaylar Seçim Ziyaretlerinde Emeklilere Verilecek 2 Maaş İkramiye ve Aile Sigortasını Anlattı

CHP\'li Adaylar Seçim Ziyaretlerinde Emeklilere Verilecek 2 Maaş İkramiye ve Aile Sigortasını Anlattı

Chp Ankara milletvekili adayları çalışma bölgelerindeki esnafı, pazar yerlerini ziyaret etti.

22.04.2015 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Ankara milletvekili adayları çalışma bölgelerindeki esnafı, pazar yerlerini ziyaret etti. Çalışmalara CHP Ankara İl Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları ve gönüllüler de eşlik etti. Adayların, kahve ziyaretlerinde en sık konuşulan konu ise emeklilere verilecek 2 maaş ikramiye ve aile sigortası oldu.

CHP Ankara milletvekili adaylarından Akyurt, Ayaş, Beypazarı, Nallıhan, Şereflikoçhisar, Evren, Gölbaşı, Mamak, Keçiören, Sincan, Etimesgut, Yenimahalle, Altındağ ilçelerinde seçmenle buluştu. Necati Yılmaz ve Gamze Taşcıer Sincan, Hikmet Tepe ve Selahattin Emre Etimesgut, Bülent Kuşoğlu Mamak, Aylin Nazlıaka ve Emre Doğan Gölbaşı, Levent Gök ve Birsen Temir Şereflikoçhisar, Ali Haydar Hakverdi ve Erdoğan Kılıç Akyurt, Şenal Sarıhan ve Ozan Barış Vural Ayaş, Haluk Koç Keçiören, Murat Emir ve Selma Ergen Yenimahalle, Nihat Yeşil Altındağ, Ali Rıza Erbay ve Abidin Şahin Beypazarı ve Semra Dinçer ve Haydar Doğan Nallıhan ilçelerinde çalışmalarda bulundu. Esnafları ziyaret eden ve alış veriş yapan milletvekili adayları seçim bildirgesinde açıklanan konularda seçmene bilgi vererek oy istedi. Adayların, kahve ziyaretlerinde en sık konuşulan konu ise emeklilere verilecek 2 maaş ikramiye ve aile sigortası oldu. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Adaylar Seçim Ziyaretlerinde Emeklilere Verilecek 2 Maaş İkramiye ve Aile Sigortasını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Duo Brno ve Suk Quartet Konser Verdi
    18:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Duo Brno ve Suk Quartet Konser Verdi

    Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin üçüncü gününde, Duo Brno ve Suk Quartet, Ayazini köyünde bir konser verdi. Çekyalı sanatçılar, obua, fagot, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserler seslendirdi. Konser, sanatseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

  • Başkentte MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Düzenlendi
    18:44 Başkentte MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Düzenlendi

    Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Yarışmaya 25 takım katıldı ve Subayevleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Balgat Aliye Yahşi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Esertepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, ödül töreninde yaptığı konuşmada, yarışmaya katılan öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti ve bu tür yarışmaların öğrencilerin meslek seçiminde önemli bir rol oynadığını vurguladı.


Advertisement