CHP'li Adaylardan Sivrihisar Köylerine Çıkarma - Son Dakika
Yerel

CHP'li Adaylardan Sivrihisar Köylerine Çıkarma

CHP\'li Adaylardan Sivrihisar Köylerine Çıkarma

CHP milletvekili adayları, Sivrihisar'ın Buzluca, Sığırcık, Kaldırım, Aydınlı, Göktepe, Yenidoğan, Ahiler, Ertuğrul mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşları dinledi.

30.05.2015 12:15  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP milletvekili adayları, Sivrihisar'ın Buzluca, Sığırcık, Kaldırım, Aydınlı, Göktepe, Yenidoğan, Ahiler, Ertuğrul mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Sivrihisar'ın mahallelerinde vatandaşlarla konuşan CHP PM Üyesi ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, "Rahmetli eşim Mustafa Usluer, Sivrihisarlı'ydı. Ben de doğma büyüme Eskişehirliyim, Allah kısmet ederse milletvekili olduğumda da Eskişehir'de yaşamaya devam edeceğim" diye konuştu.

Usluer, iktidarı eleştirdiği konuşmasında "13 yıllık baskıcı bir tutum, öfkeli, bağıran, azarlayan bir yönetim var. Gelinen nokta; yılgınlık verici. Cumhurbaşkanı bunu bir genel seçim değil de bir rejim oylamasına dönüştürdü, bu nedenle hepimizin birlikte tutumu çok önemli. Biz CHP olarak iktidara hazır iktidara yürüyen bir partiyiz, programımızı yaparken önce huzuru sağlamak, yeniden demokrasiyi inşa etmek üzerine yola çıktık" dedi.

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ BİRLİKTE YAPALIM

"Temel sorun ekonomi, tencerede yemek kaynıyor mu? Çocuklarımızı okutabiliyor muyuz? Bunun derdindeyiz biz, halkın sorunlarını bilerek, çözmek üzere yola çıktık" diye konuşan Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP olarak en düşük asgari ücreti, emekli maaşını bin 500 lira yapacaklarını, dini bayramlarda emeklilere birer maaş ikramiye vereceklerini açıkladıklarını ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerini noterde taahhüt altına aldırdığını hatırlattı. Prof. Dr. Usluer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başbakan ve Cumhurbaşkanı halka bağırıp çağırırken, biz onların çözemediği, çözmediği milletimizin sorunlarına odaklanan bir ekonomi programı ile halkın karşısına çıktık. 7 Haziran hepimiz için tarihi bir gün olacak. Her zaman söyledikleri milli irade 13 yıl onlara iktidar olma şansı verdi. 13 yılda gelinen noktada hepimiz şikayetçiysek; gelin yine milli irade onları çıkardıkları sandığa geri göndersin. Bu sizlerin desteği ile olacak, iktidar yürüyüşünü hep birlikte yapacağız."

KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Gaye Usluer'den sonra söz alan CHP Milletvekili Adayı Erman Gölet, bu seçimin ülkenin en önemli seçimlerinden biri olduğunu, bu seçimlerin, köprüden önceki son çıkış olduğunu söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Adaylardan Sivrihisar Köylerine Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement