CHP'li Akpınar Emekçi Sözü Verdi - Son Dakika
Yerel

CHP'li Akpınar Emekçi Sözü Verdi

CHP\'li Akpınar Emekçi Sözü Verdi

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediyeye ait temizlik işleri ve fen işleri şantiyelerini gezerek işçilerle kucaklaştı.

13.03.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediyeye ait temizlik işleri ve fen işleri şantiyelerini gezerek işçilerle kucaklaştı. Çalışanların temel sorunlarını bildiklerini ve gidermek için mücadele edeceklerini belirten Akpınar "Benim yönetimimde işçinin yüzü gülecek. İş güvenliğini, iş sağlığını ve iş barışını yakalayacağız" dedi. Akpınar, Bostanlı'daki esnaf, sanayici ve iş adamlarıyla da bir araya geldi.

"TAŞERONA KARŞI MÜCADELE EDECEĞİZ"

Karşıyaka'da girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayan CHP Karşıyaka adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu kez belediye personelini ziyaret etti. Örnekköy'deki şantiye binasına giden Akpınar, -mesai öncesi- işçinin sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini anlattı. Akpınar "Ben de emekçi bir ailenin, emekçi bir evladıyım. Başkan seçilirsem, bu havayı birlikte teneffüs edeceğiz. Beni dışarıda sizler temsil edeceksiniz. Sorunlarınızı biliyorum. Sistem nedeniyle bir türlü çözülemeyen taşeron belasına karşı birlikte mücadele edeceğiz. Hem genel hem yerel siyasette, taşeronu bitirmek için çalışacağız. Belki mevcut ücretlere de bir düzenleme getirilebilir. Benim için çalışmak esastır. Çalışan insan benimle kalır ve mücadele eder" dedi. Akpınar, çalışanlarla bir süre masa tenisi oynadı.

ÇARŞI FESTİVALİ MÜJDESİ

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) üyeleri ile bir araya geldi. Bostanlı Mahzen Kafe'deki toplantıya CHP İl Başkanı Ali Engin de katıldı. Küçük esnafı yeniden canlandırmak istediklerini belirten CHP adayı Akpınar "En büyük sorun haline gelen otopark meselesini en kısa sürede halledeceğiz. AVM sistemi ile dayanışma içinde mücadele edeceğiz. Çarşı festivalleri düzenleyeceğiz ve pasaj kültürünü yeniden yaratacağız. Karşıyaka'nın kıyılarında hangi hizmet varsa, iç kesimlerde de o olacak" diye konuştu.

GEMİ ELEŞTİRİSİ

CHP'li Akpınar, Ak Parti tarafından Karşıyaka iskeleye yanaştırılarak, müze yapılmak üzere açılan Zübeyde Hanım Gemisi'ne de eleştiri getirdi. AK Partililerin, Karşıyakalıların duygularıyla oynadığını savunan Akpınar "Zübeyde Hanım Gemisi'ni müze yapacaklarmış. Atatürk'ün gemisi Savarona'ya sahip çıktınız mı ki? Ne hale getirdiğinizi herkes gördü. Jilet olmaktan da son anda kurtuldu. Bu halk bu oyunlarınızı yemez" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Akpınar Emekçi Sözü Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement