CHP'li Altay: Bildiriler Dağıtılarak CHP'ye Leke Sürmek Şarlatanlıktır - Son Dakika
Güncel

CHP'li Altay: Bildiriler Dağıtılarak CHP'ye Leke Sürmek Şarlatanlıktır

Chp Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP'li milletvekillerinin isminin yazılı olduğu broşürlerin dağıtılmasına ilişkin, "Keçiören' de sokak aralarında gizli gizli bildiriler dağıtılarak CHP'ye leke sürmek mümkün değildir.

17.06.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP'li milletvekillerinin isminin yazılı olduğu broşürlerin dağıtılmasına ilişkin, " Keçiören' de sokak aralarında gizli gizli bildiriler dağıtılarak CHP'ye leke sürmek mümkün değildir. Dağıtıldığı söylenen bildiriyle meşgul değiliz. Bunlar şarlatanlıktır" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay TBMM'de düzenlediği basın toplantısında karne alan öğrencileri tebrik etti. Engin Altay karnesinde kırık not olan öğrencilere, "Alınan kırık notların AKP'nin eğitim sisteminin bir eseri olduğunu unutmasınlar. Çocuklarımızın olumsuz eğitim ikliminde alacağı karnelerin kırık notları AKP'ye aittir. Ailelere de ait değildir" dedi. Sabiha Gökçen Havalimanında Cumhurbaşkanına hakaretten dolayı DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu'nun gözaltına alınmasına ilişkin Engin Altay şunları söyledi: "Ey savcılar, ey hakimler demokrasinin bir tepki ve protesto rejimi olduğunu önce siz unutmayacaksınız. Türkiye'de insanların tepkilerini meşru zeminlerde barışçıl bir biçimde eleştiren metotlarda ortaya koymamaları ülkede başka rejimin olduğu anlamına gelir. Bu rejimin değiştirilmesine niyetimiz ve tahammülümüz yok. Cumhurbaşkanını demokrasiye tahammülsüzlüğü toplum tarafından tahammül edilemeyecek noktaya gelmiştir. Yaşam tarzı, inanç aidiyeti üzerinden siyaset yapmak suretiyle toplumu bölen politikalardan Cumhurbaşkanı vazgeçmelidir. AKP Erdoğan'ın partisidir. Yönetimden hoşnut olmayana terörist, paralel diyerek AKP günahlarından kurtulamaz. Bu şekilde AKP ve kurucusu siyasi ömrünü uzatamaz. Bu yaklaşımla etnik kimlik üzerinden siyaset yaparak kendilerine karşı olan herkesi paralel darbeci terörist diye itham ederek Erdoğan'a başkanlık yolu açılamaz."

"AKP'LİLER PKK'LILARLA İLGİLİ NELER DEDİLER DUDAKLARINIZ UÇUKLAR"

Engin Altay, CHP'li milletvekillerinin isminin yazılı olduğu broşürlerin dağıtılmasına ilişkin bir soruyu şöyle yanıtladı: "Biz Adalet Bakanına sözlü ve yazılı önergeler verdik. Kim hangi teröristle görüşmüş CHP'lilerin görüştüğünü paylaş dedik. Yatan tutuklu ve hükümlüleri milletvekillerine başvuruları geçmişte de olmuştur. Siyasi menşeine bakmaz milletvekilleri. İnsan Hakları Komisyonu, CHP Cezaevi Komisyonu olarak gidilir. Artık ortada çıplak bir insan vardır siyaset olarak. Bir hak ihlaline uğradığını iddia eden herkesle görüşülmüştür milletvekilleri. Keçiören'de dağıtıldığı söylenen bildiriyle meşgul değiliz. Bunlar şarlatanlıktır. Ben 2003 yılında 5 AKP'li 2 CHP'li milletvekili olarak Diyarbakır E Tipi Cezaevine gittik. Biz de orada bir teröristle görüştük. Mehmet Elkatmış düştü önümüze bizi götürdü. Bizde görüştük. AKP'liler PKK'lılarla ilgili neler dediler dudaklarınız uçuklar. Keçiören' de sokak aralarında gizli gizli bildiriler dağıtılarak CHP'ye leke sürmek mümkün değildir." - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Altay: Bildiriler Dağıtılarak CHP'ye Leke Sürmek Şarlatanlıktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı
    10:31 Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 12 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Ordu Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    10:30 Ordu Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu Müftülüğü, binin üzerinde üniversite öğrencisinin katıldığı bir iftar programı düzenledi. İl Müftüsü İsmail Çiçek, programda öğrencilere Osmanlı dönemindeki 'diş kirası' geleneğini anlattı ve müftülüğü ziyaret etmelerini istedi. Programa, Vali, milletvekilleri ve belediye başkanı da katıldı.

  • Efeler İlçe Müftülüğü ve Türk Kızılay Aydın Şubesi Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi
    10:29 Efeler İlçe Müftülüğü ve Türk Kızılay Aydın Şubesi Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi

    Efeler İlçe Müftülüğü ve Türk Kızılay Aydın Şubesi iş birliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyası, kan bağışı oranlarının azalmasına dikkat çekmek ve toplumu kan bağışına yönlendirmek amacıyla gerçekleştirildi. Efeler Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileri kampanyaya destek vererek kan bağışında bulundu. Kampanya, Kızılay ile ortak bir şekilde devam ediyor ve tüm vatandaşlar bağış yapmaya davet ediliyor. Müftü Yorulmaz, Kızılay ekibine, din görevlilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

  • Adıyaman'da Öğrencilere Orman Yangını Eğitimi Verildi
    10:29 Adıyaman'da Öğrencilere Orman Yangını Eğitimi Verildi

    Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Gölbaşı Orman İşletme Şefliği tarafından 180 öğrenciye ormanların ekonomik-ekolojik fonksiyonları ve orman yangınları müdahalesi uygulamalı olarak anlatıldı. Öğrencilere ayrıca ağaç sevgisi ve ormanların önemi konusunda bilgilendirme yapıldı.

  • Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Elanur'un Akülü Araba İsteğine Cevap Verdi
    10:29 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Elanur'un Akülü Araba İsteğine Cevap Verdi

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hidrosefali hastası Elanur'un sosyal medya üzerinden yaptığı akülü araba isteğine cevap vererek, onu evinde ziyaret etti ve isteğini yerine getirdi.

  • Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı
    10:29 Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı

    Mısır'da düzenlenen Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazanan milli sporcu Sibel Çam, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı elde ettiğini söyledi. Engelli olmanın hayattan kopmamak gerektiğini vurgulayan Çam, engelli bireylere tavsiyelerde bulundu.

  • İzmit Belediyesi Filosuna 4 Yeni Çöp Kamyonu Ekledi
    10:29 İzmit Belediyesi Filosuna 4 Yeni Çöp Kamyonu Ekledi

    İzmit Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 4 yeni çöp kamyonu ekledi. Araç filosunu güçlendiren belediye, toplam araç sayısını 222'ye çıkardı.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi, 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu
    10:27 Aydın Büyükşehir Belediyesi, 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve CHP Efeler Belediye başkan adayı Anıl Yetişkin ile birlikte Umurlu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi, 9 ilçede 11 noktada toplam 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında Vatandaşları İftar Sofrasında Buluşturdu
    10:27 Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında Vatandaşları İftar Sofrasında Buluşturdu

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde vatandaşları aynı sofrada buluşturduğu iftar sofrası Akvadi'de kurdu. Başkan Zolan, tüm hemşehrilerinin ramazanını tebrik ederek, Denizli'ye hizmet ettiklerini belirtti.


Advertisement