CHP'li Atıcı ve Başkan Tarhan Çöp Topladı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Atıcı ve Başkan Tarhan Çöp Topladı

CHP\'li Atıcı ve Başkan Tarhan Çöp Topladı

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, vatandaşlarla birlikte sahilde çöp topladı.

26.04.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, vatandaşlarla birlikte sahilde çöp topladı.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından "Temiz Sahil Temiz Mezitli" etkinliği düzenlendi. Sabah saat 08.00'de Tece Sahili'nden başlayan etkinliğe CHP Milletvekili Atıcı ve Mezitli Belediye Başkanı Tarhan ile belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP Mezitli ilçe yöneticileri, birim müdürleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Ellerine büyük çöp torbaları alan katılımcılar, sahil boyunca yaklaşık 3 saat kumsaldaki çöpleri topladılar.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Milletvekili Atıcı, Mezitli Belediyesi'nin çok güzel bir işe imza attığını belirterek, "Bu temizlik çalışmasındaki amaç, insanları bir araya getirerek kaynaşmasını sağlamak, sahil temizliği yapmak ve halkımıza temizlik bilincini vermek. Bu sahiller Türkiye'nin en güzel sahilleri. Maalesef zaman zaman hor kullanılıyor. Bu konuya dikkat çekmek için yapılan temizlik çalışmasına kızımla birlikte katıldık ve temizlik yapıyoruz" dedi.

Başkan Tarhan da göreve başladığı gün "Her şeyi halkımızla birlikte yapacağız, halkımız bizim çalışmalarımıza katılacak" dediğini anımsatarak, bugünkü etkinlikle bunu gerçekleştirdiklerini kaydetti. Çevreye duyarlı olduklarını ve yaz sezonu öncesi ilçe sahilinde halkla ve çalışanlarla birlikte temizlik yaptıklarını dile getiren Tarhan, "Sahilimizde yaptığımız bu temizlik kampanyasında, Viranşehir'den başlayarak tüm sahilimizi Tece'nin sonuna kadar gruplar halinde çevre temizliğini yaptık. Bundan sonra da site sakinlerimizin, her yaş grubundan Mezitli halkının çevreye duyarlı olmasını istiyoruz. Bizlere destek olmalarını istiyoruz. Biz de belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde onlara, temizlik aydınlatma gibi konularda yardımcı olacağız. Duşuyla tuvaletiyle halkımız bu yaz daha temiz bir sahilde denize girecek. 'Mezitli'de herkes yaşamak isteyecek' diyorduk, gerçekten de çalışmalarımızı görenler Mezitli'de yaşamak isteyecekler. Bu konuda güzel mesajlar alıyorum. Bu da bizi mutlu ediyor. Bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederim. Halkımızdan ricamız yapılan hizmetleri sahiplenip onu korumalarıdır" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Atıcı ve Başkan Tarhan Çöp Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement