CHP'li Aydoğdu ile Abdülkadir Selvi Arasında Sert Tartışma - Son Dakika
Güncel

CHP'li Aydoğdu ile Abdülkadir Selvi Arasında Sert Tartışma

CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programında CHP milletvekili Aykut Erdoğdu ile Abdülkadir Selvi arasında tartışma yaşanırken Selvi Erdoğdu'ya "Sana adam olmayı öğretirim." dedi.

12.02.2015 00:34  Güncelleme: 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında sinirler gerildi. CHP milletvekili Aykut Erdoğdu ile Abdülkadir Selvi arasında tartışma yaşandı. Selvi'nin Erdoğdu için sarf ettiği sözler CHP'li vekili kızdırdı.

"O SİZE YAKIŞIR"

Erdoğdu, yeni İç Güvenlik Paketi'ne göre yüzünü kapatan çarşaflı kadınların bile tutuklanabileceğini söyleyince Selvi, CHP'li vekile "çarşaflı kadınların arkasına saklanarak" değerlendirme yaptığını söyledi.

Erdoğdu bu sözlere "O size yakışır" diye tepki verince ortam gerildi.

"SANA ADAM OLMAYI ÖĞRETİRİM"

Selvi'nin "Beni dinleyeceksin sayın milletvekili" çıkışına Erdoğdu "Sen de adam gibi konuşacaksın" karşılığını verdi. Selvi ise "Sana adam olmayı öğretirim" diye cevap verdi.

STÜDYODA TANSİYON YÜKSELDİ

Programın bir başka bölümünde ise CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hükümetin ABD'de faaliyet gösteren İsrail lobilerine " Türkiye'yi İsrail dostu" olarak göstermeleri için 67 milyon dolarlık yardım yaptığını ve kendisinde konuyla ilgili belgelerin bulunduğunu açıkladı. Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin bu iddiaya tepkisi sert oldu. Aydoğdu da Selvi'ye aynı sertlikte karşılık verince stüdyoda tansiyon bir anda yükseldi.

CHP\'li Aydoğdu ile Abdülkadir Selvi Arasında Sert Tartışma
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP'li Aydoğdu ile Abdülkadir Selvi Arasında Sert Tartışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Vatansever : Zalimler icin yaşasın cehennem kâhrolsun chp 66 73 Yanıtla
  • hepimiz aykuttuz: BUNLAR KOYUNDUR DIYORUZ KIZIYORLAR INANIKI TAM KOYUNLAR ADAM YENI YASA NE DIYOR YÜZÜNÜ KAPATAN KILICDAROGLUDA OLSA GÖZÜN YASINA BAKMAYACAGIZ YANI TÜRBBANLIDA OLSA ONUNDA GÖZÜN YASINA BAKMAYACAN DEMEK TÜRBANINI INDIR EYLEMINI YAP ANLAMINI TASIMIYORMU ANLAMDAN DINLEMEDE SAZAN BALIGI GIBI ATLADIN SAHAYA SEN DÜRÜSTLÜK BAKIMINDA O VEKILIN BIR TIRNAGI CIKMAYACANI KENDIN BENDEN IYI BILIYON 33 36 Yanıtla
  • o kadar: caresizseniz çare sizsiniz HAK HUKUK ADALET MİLLİYETÇİ HAREKET 35 18 Yanıtla
  • ali saçlı .ümr.: vekilmiş sen çakma kemal gibi boş atıyorsn. belge yok at tutar çakma vekil 3 20 Yanıtla
  • devam: insanlik ögretene bakin ilkin kendiniz insan olmayi ögrenin sonra ögretin hirsizliklar yolsuzluklar söyle Dursun hic deyinmeyin bu konulara bedavadan sirtini daya iktidara gel keyfim gel insanlik ögretecegine kafani kaldir hesap sor iktidara deyecenki git hukuk önünde hesap ver hirsizligin yolsuzlin yoksa niye deyemiyon deyemezsin cünkü yalakasinda ondan 16 4 Yanıtla
  • HEPIMIZ AYKUTUZ: BUNLAR KOYUNDUR DIYORRUZ KIZIYORLAR GERCEKTEN KOYUNSUNUZ YEMINI BILLA KOYUNSUNUZ CIKACAK YASA NE DIYOR YÜZÜNÜ KAPATANA ACIMAYACAGIZ KILICDAROGLUDA DAHI OLSA YANI TÜRBANLININ BIRI SOKAGA CIKTIGINDA HAKINI ARADIGINDA YÜZÜ KAPALI OLMUS OLMIYORMU DINLEMDEN ANLAMDAN YAPTIGI TERBIYESIZLIGE BAKIN SONUCTA O BIR HALK VEKIIDIR AMA SEN SADECE BIR YALKASIN ONUN ÖTESINDE NESIN 12 5 Yanıtla
  • Ördek: Selvi tam bir yıkamacı yaplamacı 15 0 Yanıtla
  • memi: Vekilmiş ulan sen önce dürüst ol yakıp yıktılarmı devleti suçluyorsun 4 11 Yanıtla
  • 2023: Yaşasın akp 3 9 Yanıtla
  • samsun_davud: AKP İĞRENÇ. . . MUHALEFET DAHA DA İĞRENÇ. . . . . ADAM AKILLI SAĞDUYULU PARTİ İSTİYORUZ. . 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement