CHP'li Aygün'den Başbakan'a Yanıt: Teröristler Partinizde - Son Dakika
Güncel

CHP'li Aygün'den Başbakan'a Yanıt: Teröristler Partinizde

CHP'li Hüseyin Aygün, Başbakan'ın, "Tunceli vekili başta olmak üzere CHP vekilleri o örgütün vekilleri gibi davranıyorlar." sözlerine cevap verdi.

29.05.2014 15:39  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "O malum Tunceli milletvekili başta olmak üzere CHP vekilleri o örgütün vekilleri gibi davranıyorlar" sözlerine, " Türkiye'de teröristin kim olduğu belli. Görevlerini yapan milletvekillerini suçlamayın teröristler bizzat sizin partinizin içindedir." dedi.

BASIN TOPLANTISI YAPTI

Aygün, partisine mensup Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz ile birlikte TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

"TÜRKİYE'DE TERÖRİSTİN KİM OLDUĞU BELLİ"

Hüseyin Aygün, "Aslında çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Türkiye'de teröristin kim olduğu belli, uluslararası terörizmi kimin desteklediği belli" diyerek şöyle devam etti:

"İki gün evvel merhum Sayın Doğan'a Türkiye'de kumpas bir davada yok edilmek istenen Sayın Doğan'a Somali'de THY aracının içinde kimin katlettiği belli. Sayın Doğan'ı öldürenler onu Türkiye'de öldüremeyip Somali'deki işbirlikçileri aracılığıyla öldürenler kim? Bunlar bu Meclis'in çatısı altında. Okmeydanı'nda terörist arayan Başbakan'a buradan sesleniyoruz. Sayın Doğan'ın kanı sizin ellerinize bulaşmıştır. Türkiye'de öldüremediğiniz Sayın Doğan'ı, Somali'de bulup çeteleriniz aracılığıyla katlettiniz.

Okmeydanı'nda hiç terörist aramayın, CHP içinde de aramayın, sizin her tarafınız A'dan Z'ye kana bulaşmıştır, terörle iç içedir. Görevlerini yapan milletvekillerini suçlamayın teröristler bizzat sizin partinizin içindedir."

" PKK'NIN İÇİNDE ZATEN ÇOCUKLAR VAR"

Diyarbakır'da kaçırılan çocuklara ilişkin soruya Aygün, "PKK'nın içinde zaten çocuklar var. Çocuklar olduğunu biliyorum, örgütün de mağduru bir milletvekili olarak. Çünkü ben dağdayken de orada çocuklar vardı. 17 yaşında bir çocuk vardı mesela. Elindeki çocukları, daha önceden de götürülmüş silahlandırılmış çocukları örgütün bırakması gerekir. Ama hükümet ile devlet açısından da şöyle bir sorun var, çocukların neden okula gidemediği, neden örgüte gittiği de sorgulanmalı. Eğer biz demokratik bir düzen, ailelere, genç çocuklara gelecek vadeden bir sistem oluşturabilseydik bence hiç kimse dağa çıkmazdı" yanıtını verdi.

"ÖLDÜREN POLİS BELLİ, KARELİ GÖMLEK GİYMİŞ BİR POLİS"

"Uğur Kurt'un ölümüne neden olan silahın polise ait olduğu da tespit edilmiş, ne diyorsunuz?" sorusuna Aygün, "Öldüren polis belli, kareli gömlek giymiş bir polis. Hedef gözeterek birini öldüren polisi tanık sıfatıyla dinliyorsunuz, hiç kimse sizin adaletinize inanmaz" dedi.

"BAŞBAKAN'IN BENİM TERÖRİSTİM İYİDİR ANLAYIŞI VAR"

Eryılmaz da, Başbakan'ın partisinin grup toplantısında, "O malum Tunceli milletvekili başta olmak üzere CHP vekilleri o örgütün vekilleri gibi davranıyorlar" dediğini belirterek, "Geldiğimiz süreçte maalesef Başbakan'ın izlediği politikanın "benim teröristim iyidir' anlayışı içinde hareket ettiğini görüyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLAR GÖSTERDİ

"Başbakan'ın fotoğraf albümü böyle" diyerek bazı fotoğraflar gösteren Eryılmaz, "Başbakan'ın bizden önce Esad ile onlarca kez fotoğraf çektirdiğini hem de ailecek fotoğraf çektirdiğini biliyoruz" dedi.

CHP\'li Aygün\'den Başbakan\'a Yanıt: Teröristler Partinizde
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Aygün'den Başbakan'a Yanıt: Teröristler Partinizde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • DAVUT: PKK İLE KOL KOLA DAĞDA GEZEN BENMİYİM NİYE BU ALINGANLIK..... 20 13 Yanıtla
  • MEHMET35: CHPDE BU ADAMI VE BİRKAÇ ADAMI SEVMİYORUM..SİZİN AKPDEN NE FARKINIZ VAR? 10 19 Yanıtla
  • ZAZA: bunun gibilere aylık 20,000 tl maaş verilmesine, tlf ve mesaj paralarının, sağlık giderlerinini meclis tarafından ödenmesine ve öldüğünde bunun için tören düzenlenmesine, bir sonra seçimde vekil seçilemediğinde de emekli olma hakkı kazanacağı için aylık 12,000 tl maaş verilmesine hazmedemiyorum TERÖRİSTLER MECLİSE GİRMİŞ VATANDAŞ İSE YOLLARDA MAĞDUR ŞEKİLDE BEKLİYOR 15 12 Yanıtla
  • mehmet: başbakan doğru söylemiş nerde türkiyenin zarar veren işlerin pesindesiniz bugüne kadar birtane iyi bir iş yaptınızmı yht şebotaj da bile sizin parmağı var 17 10 Yanıtla
  • ASIL: ASIL TERÖRİSTLER SİZİN PARTİNİZDE,AKP'DE DEĞİL. 17 9 Yanıtla
  • OKU!!!!!: Çok başarılı bir algı operasyonu yapılıyor..Devamlı '1,5 yıldır şehit haberi gelmiyor' deniyor ama neyin karşılığında ateşkes ilan edildi ve Tsk operasyonları sonlandırdı bundan haberdar değiliz! Bir çözüm sürecidir almış başını gidiyor. Nedir bu çözüm süreci dendiğinde ise laflar dolandırılıp cevapsız bırakılıyor. Pkk militan sayısını bu çözüm süresinde artırırken silah envanterine savaş uçağı düşürebilen roketlerini de sokuyor. Yani ortada daha büyük bir savaşa hazırlanan bir örgüt varken, millete neden devamlı barış havası pompalanıyor? Acaba birileri 15 ay içinde yapılacak olan 3 seçimden (yerel seçim geçti) daha güçlü çıkmak için terör örgütüne altından kalkamayacağı sözler mi verdi? Ve terör örgütü bu sözlerin tutulamayacağını bildiği için mi daha da güçleniyor ve örgütleniyor. Bunlar halâ açıklanamıyor. 16 9 Yanıtla ALİ: Bu yazını beğenmeyenler anca pkknın kontrolünü isteyenlerdir helal olsun cok güzel acıklamşsn 0 0
  • FERI: AKP KOYUNLARI SIZIN YÜZÜNÜZDEN TÜRKIYE BU YERE GELDI:ERDOGAN FAZLA ACILDI HERHALDE PUSULASIDA BOZULUNCA KIMLERE SATISACAGINI BILEMIYO: 10 14 Yanıtla
  • orhun: doğru söylemiş .. ak parti el kaide- el nusra hamas gibi dinci örgütlerin beslendiği halkın verdiği vergileri örgüte ileten örgüt gibi çalışan bi parti ... 16 8 Yanıtla
  • VANLI: SENİN NE OLDUĞUN ZATEN BELLİ ABİSİ 15 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu
    00:05 HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle bir araya geldi. Yapıcıoğlu, partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Gazze'de yaşanan zulme dikkat çekti. Filistin ve Gazze'nin uzun süredir işgal altında olduğunu belirten Yapıcıoğlu, bu insanlık dramından dolayı üzüntü duyduğunu ifade etti. Genel Başkan Yapıcıoğlu, adalet ve insan odaklı politikalarla halka hizmet etmek için çalıştıklarını vurguladı ve vatandaşlardan partilerine destek vermelerini istedi.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz
    00:03 MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ülkü Ocakları Talas İçe Başkanlığınca düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, terör örgütünün siyasi uzantılarıyla işbirliği yapanların ülkücü olamayacağını belirtti. Özdemir, Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiğini ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti. Ayrıca, pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nın güçlü bir iradeyle cevap vermesi gerektiğini vurguladı.

  • Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı
    00:01 Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı

    Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u Baykar'da ağırladı. Bayraktar, Kurum ile yapılan görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaşarak, İstanbul'un geleceği için hayal edilen projeleri dinlediklerini belirtti. Kurum ise Baykar'ın milli teknoloji hamlesinin lokomotifi olduğunu vurgulayarak, Bayraktar ile yapılan görüşmenin kendisine ilham verdiğini ifade etti.

  • Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı
    23:53 Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    23:43 Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'in Gönen ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İnce, Gönenlilere hitap ederek diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediğini iddia etti ve Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olduğunu vurguladı.

  • Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu
    23:43 Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu

    Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, Kosova'ya gerçekleştirdiği ziyarette Kosova yetkilileri, Türk toplumu ve iş insanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Ayrıca Osmanlı'nın üçüncü padişahı I. Murad'ın türbesini ziyaret etti ve NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü Komutanı ile görüştü. Serim, ziyaretini TİKA'nın iftar programıyla tamamladı ve yarın Prizren ve Mamuşa belediyelerini ziyaret edecek.


Advertisement