Aygün'den Erdoğan, Davutoğlu ve Fidan Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Aygün'den Erdoğan, Davutoğlu ve Fidan Hakkında Suç Duyurusu

Aygün\'den Erdoğan, Davutoğlu ve Fidan Hakkında Suç Duyurusu

CHP'li Aygün; Başbakan, Dışişleri Bakanı ve MİT Müsteşarı hakkında "Soykırım ve bu amaçla örgüt kurma" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

16.04.2014 11:55  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında “insanlığa karşı suç, soykırım, bu amaçla örgüt kurma” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

ERDOĞAN, DAVUTOĞLU VE FİDAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Aygün, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmek üzere Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında yaptığı suç duyurusunda, Suriye’de yaşananlara işaret etti. 

"İNSANLIĞA KARŞI SOYKIRIM"

Aygün’ün, “insanlığa karşı suç, soykırım, bu amaçla örgüt kurma” iddiasıyla yaptığı suç duyurusunda şu ifadeler yer aldı: “Ne yazık ki bugün itibarı ile 100 bin masum insanın ölümüne sebep olan bu kanlı iç savaşın en büyük destekçilerinden birisi de ülkemizin hükümeti ve onun Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Nitekim bu terörist unsurlar bu iç savaş sırasında çok sayıda kanlı eylem gerçekleştirmiş olup, bu eylemlerden biri de 2013 yazında gerçekleşen sarin gazı saldırısıdır. 

"HEDEFLERİNİN ÖZELLİKLE ALEVİ KÖYLERİ OLDUĞU GÖRÜLÜYOR"

Haberlerde verilen bilgilere göre Sarin gazı saldırısı şüphelilerden Recep Tayyip Erdoğan'ın bilgisi dahilinde MİT ve Jandarma tarafından temin edilen sarin gazı ile yapılmıştır. 

Tüm bu bilgi ve belgelerin içeriğinden şüphelilerin Suriye'de süren iç savaşta terörist unsurlara silah ve lojistik desteği sağladıkları, terörist unsurların bu destek sayesinde masum sivilleri katlettikleri ortaya çıkmaktadır. Üstelik bu terörist unsurların Alevileri katlettikleri, hedeflerinin özellikle Alevi köyleri olduğu görülmektedir. Bu terörist unsurlar 5237 sayılı TCK'nın 76. maddesinde tanımlanan ‘soykırım’; 77 . maddesinde tanımlanan ‘insanlığa karşı suçlar’ fiillerini işlemektedirler."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Aygün'den Erdoğan, Davutoğlu ve Fidan Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • SEBAHATTİN: SİZİN YOCUK LARA SÖYLESEYDİN SUÇDUYRUSUNU ONLAR İYİ BİLİYOR BU İŞİ BU VATANIN PİSLİĞİ 15 2 Yanıtla
  • atakan: ABİCİM BU ADAM NE KULLANIYOR BİR BİLEN VARMI İYİ KAFA YAPMIŞ BUNDA... 12 3 Yanıtla
  • eren: senin hakında suç duyurusunda bulunsam adam gibi devletde bulunsak senin asılman degil taşlanarak öldürmek gerekir arkan hiç bakmıyorsun 10 4 Yanıtla
  • kaiska: vah vah vah ne hallere düştük 10 2 Yanıtla
  • cecey: Ben bu adam kadar bölücü birini görmedim bu ha abdullah öcaln ha bu 9 0 Yanıtla
  • nacar: rabbim seni yarattığı için vardır bundada bir hikmeti. ibret alalım diye, böyle biride olabilirdik. allah kimseyi bunlar gibi herşeyden yoksun bırakmasın.. 7 1 Yanıtla
  • zaza: sizin gibiler suc duyurusunda bulundukça bizler sahip çıkarız bu mıllet artık sıze kımseyı yedırmez 4 2 Yanıtla
  • uzakmi: Bunlarin sonu avrupa adalet divani, eninde sonunda.goreceksiniz.milosevic gibi. 1 0 Yanıtla
  • hasan beylerbeyi: chp herhalde kıtlık günlerini özlemiştir. siz hayatınızda milli iradenin secimiyle bir yere gelemezsiniz bundan sonrada gelmiyeceksiniz. zorlamı iktidar olacaksınız. sizin bir aylık ögretmen diploması dağıttınız günleri unutmadık daha yazayımmı nelerneler.hey gidi karneli günler hey Allah bunlara fırsat vermesin . 1 0 Yanıtla

Advertisement