CHP'li Başkanlar Beylikdüzü'nde Buluştu - Son Dakika
Güncel

CHP'li Başkanlar Beylikdüzü'nde Buluştu

CHP\'li Başkanlar Beylikdüzü\'nde Buluştu

CHP’li belediye başkanlarının her ay gerçekleşen geleneksel buluşmasına bu ay Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ev sahipliği yaptı.

24.06.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li belediye başkanlarının her ay gerçekleşen geleneksel buluşmasına bu ay Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ev sahipliği yaptı. Toplantıya, Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da katıldı.

Her ay geleneksel olarak gerçekleştirilen CHP'li belediye başkanlarının buluşmasına bu ay Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ev sahipliği yaptı. Kısa ve uzun vadede çözülmesi planlanan sorunlardan bahsedilen toplantıda; İstanbul'un sorunları, ortak çözüm yolları ve ortak projeler görüşüldü.

Belediyeciliğin farklı boyutlarıyla ele alındığı toplantı içerisinde, örnek belediyeciliğin hayata geçirilmesi ve devamlılığı hususunda yapılması gerekenler, alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı. Beylikdüzü Belediyesi için yapılacak projelerin de tanıtıldığı görüşmede tüm belediye başkanlarının fikir, görüş ve önerileri de dinlendi.

"İSTANBUL İÇİN PAYLAŞIMLARDA BULUNDUK"

Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın da katılımıyla gerçekleşen buluşmanın son derece verimli geçtiğini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İlçe belediye başkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz koordinasyon toplantımız ile sürekli paylaşımda ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Toplantıda belediyecilikte tecrübeli olan belediye başkanlarımızın paylaşımlarını, düşüncelerini dinledik. İstanbul'u konuştuk. Oldukça verimli bir toplantı oldu. Bu noktada toplantıya katılarak bize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Başkanlar Beylikdüzü'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement