CHP'li Başoğlu, Seçimleri Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

CHP'li Başoğlu, Seçimleri Değerlendirdi

CHP\'li Başoğlu, Seçimleri Değerlendirdi

CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmesinde, CHP'nin Çaycuma'da güçlü bir ekiple seçimleri kazandığını belirtti.

02.04.2014 18:30  Güncelleme: 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmesinde, CHP'nin Çaycuma'da güçlü bir ekiple seçimleri kazandığını belirtti.

Başoğlu; "Biz yerelde iktidar olunmadan genelde iktidar olunacağına inanarak bu yola çıkmıştık. Önce yerel yönetimlerde hareket edeceğimizi daha ben 2012 yılında ilçe başkanı olduğum dönemde bu konuyu Çaycuma'da kamuoyu ile paylaşmıştım. Öyle bir mücadele yapıldı ki, kazanan 6 belediye başkan adayımızı kutlamamak elde değil. Çaycuma 37 yıl sonra CHP'li bir belediye başkanlığı dönemine başladı. Çaycuma ilçeyle beraber, Saltukova, Perşembe, Karapınar da, yapılan mücadele sonrasında alındı. Bu mücadele içerisinde bizlere destek veren ve bugüne kadar yılmadan yorulmadan çalışan kadın kollarımızın değerli başkanına, gençlik kollarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile Çaycuma'yı, Saltukova'yı, Karapınar'ı ve Perşembe'yi aldık. Filyos ve Nebioğlu için de çalışmalarımız devam edecek. Bu 2 belediyeyi de CHP'li yapıncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Ben görev alan belediye başkanlarımızı kutluyor ve bu zorlu yolda başarılar diliyorum. Çaycuma bundan sonra kentsel dönüşüme hazır olacak. Çaycuma CHP'den aldığı bu enerjiyi sinerjiye dönüştürecek. Güçlü bir Çaycuma Belediyesi ile güçlü bir ekip oluştu. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, bundan önce kararlı mücadele nasıl sürdüyse bundan sonra da devam edecek. Netice de toplumda hiç kimse ayrılaştırılmadan, ötekileştirilmeden toplumun hiçbir kesimi bir kenara konulmadan herkese hizmet edilecek bir belediye anlayışı olacaktır." dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Başoğlu, Seçimleri Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement