CHP'li Belediye Kutlu Doğum Haftası İçin 10 Bin Gül Dağıttı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Belediye Kutlu Doğum Haftası İçin 10 Bin Gül Dağıttı

CHP\'li Belediye Kutlu Doğum Haftası İçin 10 Bin Gül Dağıttı

Erzurum'un Çat İlçe Belediyesi 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri kapsamında açtığı 35 standda 10 bin kırmızı gül dağıttı.

17.04.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Çat İlçe Belediyesi  'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri kapsamında açtığı 35 standda 10 bin kırmızı gül dağıttı.

CHP'li Çat İlçe Belediyesi 'Kutlu Doğum Haftası' nedeniyle Erzurum'daki çeşitli noktalarında stant açarak kırmızı gül dağıttı. Cumhuriyet Caddesi'ndeki gül dağıtımına katılan Çat İlçe Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, halkla sohbet etti. Başkan Kılıç ve beraberinde Başkan Yardımcısı Mazhar Özdemir'in dağıttığı güllerden almak isteyenrler birbiri ile yarıştı. Kendisini tanıtarak kırmızı gülleri veren Belediye Başkanı Kılıç'a ilgi yoğun oldu. Gül dağıtımı boyunda üzerinde 'Kardeşliği O'ndan öğrendik' sözünün yazıldığı afiş şeklindeki stantları 2'şer işçi tuttu ve Başkan Kılıç'ın arkasından gittiği yerlere götürüldü. Yol boyunca her stant dan gül alan vatandaşlar buket halindeki çiçekleri evlerine götürdü. Başkan Arif Hikmet Kılıç, şöyle dedi:

"Çok anlamlı bir hafta nedeniyle Çat ilçesinin ardından Erzurum'un çeşitli semtlerinde 35 stant ve 100 personelimizde 10 bin kırmızı gül dağıttık. Hazreti Muhammet Efendimizin saygıyla, sevgiyle, hürmetle anıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı olarak bu tür şeylere çok önem veriyoruz. İyi ki Hazreti Muhammet efendimizin yolunda yürümüşüz. Hazreti Muhammet'in getirdiği dine mensup olmaktan da ne kadar onur ve gurur duysak azdır. Allah'a şükürler olsun ki elhamdülillah Müslümanız."

- Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Belediye Kutlu Doğum Haftası İçin 10 Bin Gül Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement