CHP'li Biçer: Başbakan, İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı, Emniyet Genel Müdürü'nü İstifaya Davet... - Son Dakika
Politika

CHP'li Biçer: Başbakan, İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı, Emniyet Genel Müdürü'nü İstifaya Davet...

CHP\'li Biçer: Başbakan, İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı, Emniyet Genel Müdürü\'nü İstifaya Davet...

CHP'li Biçer: Başbakan, İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı, Emniyet Genel Müdürü'nü istifaya davet ediyorum CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Ankara'daki terör saldırısını kınayarak, "Bu sorun, Türkiye'deki güvenlik ve yaşam hakkı sorunudur, istihbarat ve terörle mücadele sorunudur, devleti yönetenlerin devleti algılamama sorunudur.

18.02.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Biçer: Başbakan, İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı, Emniyet Genel Müdürü'nü istifaya davet ediyorum

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Ankara'daki terör saldırısını kınayarak, "Bu sorun, Türkiye'deki güvenlik ve yaşam hakkı sorunudur, istihbarat ve terörle mücadele sorunudur, devleti yönetenlerin devleti algılamama sorunudur. Başta Başbakan olmak üzere İçişleri Bakanını, MİT Müsteşarını ve Emniyet Genel Müdürünü istifaya davet ediyorum" dedi.

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Ankara'daki terör saldırısını kınayarak, "14 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarının vebali olan hiçbir şeyde, yaşanan hiçbir kötülükte, hiçbir sorunda, katliamda kendini sorumlu görmemesi neyle açıklanmalı? Yaşanan acıyı, yaşatılan ölümleri sadece hamasetle geçiştirmek, meydan okumalarla, efelenmelerle durumu kurtarmaya çalışmak Hükümetin acizliğini gösteriyor" diye konuştu.

"BAŞBAKAN, İÇİŞLERİ BAKANI, MİT MÜSTEŞARINI, EMNİYET GENEL MÜDÜRÜNÜ İSTİFAYA DAVET EDİYORUM"

Biçer, böyle bir olayda İçişleri Bakanının, sıradan bir vatandaş gibi başsağlığı tweeti atamayacağını belirterek, "Ülkemizde çözülmesi gereken çok ciddi bir sorun vardır. Bu sorunun çözümünü Suriye'de aramak değildir çözüm. Bu sorun, Türkiye'deki güvenlik ve yaşam hakkı sorunudur, istihbarat ve terörle mücadele sorunudur, devleti yönetenlerin devleti algılamama sorunudur. Başta Başbakan olmak üzere İçişleri Bakanını, MİT Müsteşarını ve Emniyet Genel Müdürünü istifaya davet ediyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'li Biçer: Başbakan, İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı, Emniyet Genel Müdürü'nü İstifaya Davet... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement