CHP'li Biçer Meclis'e Siyah Tişörtle Geldi - Son Dakika
Politika

CHP'li Biçer Meclis'e Siyah Tişörtle Geldi

CHP\'li Biçer Meclis\'e Siyah Tişörtle Geldi

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Meclis’e kayıt yaptırmaya IŞİD terör örgütü tarafından yapılan katliamları kınamak için giydiği ve üzerinde, “Beyrut, Paris, Ankara, acının ülkesi yoktur, acımız ortak” yazılı tişört ile geldi.

16.11.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Meclis'e kayıt yaptırmaya IŞİD terör örgütü tarafından yapılan katliamları kınamak için giydiği ve üzerinde, " Beyrut, Paris, Ankara, acının ülkesi yoktur, acımız ortak" yazılı tişört ile geldi.

CHP'li Tur Yıldız Biçer, 26. Dönem kayıt işlemleri için Manisa'da yapılması planlanan HES projesinin protestolarına katılan Salihli'nin Allahdiyen köyü sakinlerinden Latif ve Suna Karataş ile birlikte Meclis'e geldi. Giyindiği "Beyrut, Paris, Ankara, acının ülkesi yoktur, acımız ortak" yazılı tişört ile dikkat çeken Tur Yıldız Biçer, Ankara katliamında hayatını kaybeden 102 kişinin anısına gazetecilere ve Meclis çalışanlarına 102 tane karanfil dağıttı. Biçer, "Ankara'daki terör katliamından sonra bu katliamlar Beyrut ve Fransa'da devam etti. Terörün ve acının ülkesi yok. Bu küresel bir problem" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Biçer Meclis'e Siyah Tişörtle Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP MYK ve PM Toplantısı
    09:08 CHP MYK ve PM Toplantısı

    CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplanacak.

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.


Advertisement