CHP'li Çalıkuşu'na Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

CHP'li Çalıkuşu'na Büyük Destek

CHP\'li Çalıkuşu\'na Büyük Destek

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili adayı Figen Çalıkuşu, Serik ilçesinde eski DYP’lilerle bir araya geldi.

19.05.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili adayı Figen Çalıkuşu, Serik ilçesinde eski DYP'lilerle bir araya geldi.

Toplantıya CHP İlçe Başkanı M. Ali Karacan, CHP Milletvekili adayı Rafet Zeybek, belediye meclis üyeleri Faik Çıtak, Abdullah Akbaba, eski DYP İlçe Başkanı İsmail Kökalışlar, eski Anavatan Partisi(ANAP) İlçe Başkanı Fatin Köse ve eski DYP'liler katıldı. Toplantıda, DYP eski kurucuları ve partide görev yapanların, geçmiş dönemde milletvekili adayları olan Figen Çalıkuşu ve CHP'ye desteği açıklandı.

CHP Milletvekili adayı Figen Çalıkuşu ise yaptığı konuşmada, artık ayrımcı ve kişileri gözeten siyasetin bir kenara bırakılması gerektiğini söyledi. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Çalıkuşu, "Siyaset sadece insan için yapılmalıdır. Bunun için adres Cumhuriyet Halk Partisi. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, toplumdaki bu sosyolojik dönüşümü görmüş, toplumun aradığı ortak dili yakalamıştır" dedi.

Birbirine karşıt kabul edilen gruplar arasında siyaset yapmasını siyasal zenginlik olan gördüğünü ifade eden Çalıkuşu, "Karşıt kabul edilen gruplar arasında bulunarak edindiğim siyasi tecrübe, bana bu zenginliği kattı. Bu bağrına basış beni hem çok duygulandırdı, hem de çok mutlu etti. Hangi siyasi gelenekten gelirseniz gelin, CHP'nin kapıları sizlere her zaman açıktır. Gelin refahın tüm topluma eşit şekilde dağıtılabilmesi için CHP'de toplanalım" diye konuştu.

Türkiye'de büyük bir yönetim boşluğu olduğuna dikkat çeken Çalıkuşu, "Ülkemizde 6.7 milyon işsiz insanımız, 17 milyon yoksul vatandaşımız var.Bu rakamlar yoksullukla mücadele edilmediğinin bir göstergesidir. Aksine yoksulluk üzerinden rant sağlanıyor. Yoksulluk yönetilerek, ülke yönetiliyormuş gibi gösteriliyor" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Çalıkuşu'na Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement