CHP'li Çankır, "Aday Olmuyorum" - Son Dakika
Yerel

CHP'li Çankır, "Aday Olmuyorum"

CHP\'li Çankır, "Aday Olmuyorum"

CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır, 6 Aralık’ta gerçekleşecek olan ilçe başkanlığı seçimlerine yönetim kurulu olarak aday olmayacaklarını açıkladı.

23.11.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır, 6 Aralık'ta gerçekleşecek olan ilçe başkanlığı seçimlerine yönetim kurulu olarak aday olmayacaklarını açıkladı. CHP'li Başkan Çankır, yönetim olarak çok yorulduklarını ve bir dönem dinlenmek istedikleri için bu kararı aldıklarını ifade etti.

Göreve geldikleri 2014 Ocak ayından bu yana partisine destek olan herkese teşekkür eden CHP'li Başkan Ali Çankır, "Yönetim kurulu üyesi olarak arkadaşlarıma, kadın kolu başkan ve yönetim kuruluna, gençlik kollarıma, bize destek olan örgütüme ve özellikle bize inanan Nazilli halkı ile bizi yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Bu örgüt ve Nazilli halkı çalışanları asla unutmaz" dedi. Yönetim olarak büyük bir özveriyle çok yoğun çalıştıklarını aktaran CHP'li Çankır, "Örgütümüz önce 29 Mart yerel seçimlerinde yoğun bir çalışma dönemi geçirdi. Üç ay evlerine gidemediler. Onun arkasından 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yoğunlaştık. Bunun arkasından 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde çok yoğun bir çalışma programı başlattık. Arkasından partimizde kongre süreci başladı. Bu süreç1 Kasım'da ki seçimlerden dolayı ertelendi. Bunun akabinde tekrar 1 Kasım'da ki seçimler için çalışmalarımızı sürdürdük. Bu dönemler bizim için çok yorucu geçti. Yönetici arkadaşlarım, kadın kolları ile gençlik kollarımı bu dönem nerdeyse 3 ay evlerine gidemediler" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Çankır, 'Aday Olmuyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement