CHP'li Döşemealtı Belediyesinin Tanıtım Etkinliği - Son Dakika
Politika

CHP'li Döşemealtı Belediyesinin Tanıtım Etkinliği

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün yaşadığımız sorunların temeli, devlette liyakat sisteminin çökmesidir.

03.08.2016 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün yaşadığımız sorunların temeli, devlette liyakat sisteminin çökmesidir. İşi ehline vereceğiz, o işi en iyi yapan kimse ona teslim edeceğiz. Eğer bunu yapabilirsek, o zaman devlet gerçek anlamda hepimizin devleti olur." dedi.

"CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor" projesi kapsamında, Antalya Döşemealtı Belediyesinin çalışmaları parti genel merkezinde tanıtıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanlarına, "Bütün yurttaşları kucaklayacaksınız, hiçbir ayrım yapmayacaksınız." dediğini hatırlatarak, adaletli, herkese eşit davranmanın önemli olduğunu bildirdi.

İnsanların bir kısmının dışlanması, ötekileştirilmesi durumunda toplumun bölüneceğine işaret eden Kılıçdaroğlu, "Bugün yaşadığımız sorunların temeli, devlette liyakat sisteminin çökmesidir. İşi ehline vereceğiz, o işi en iyi yapan kimse ona teslim edeceğiz. Eğer bunu yapabilirsek, o zaman devlet gerçek anlamda hepimizin devleti olur. En büyük arzumuz da budur." ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, yeni gelişen bir ilçe olan Döşemealtı'nın güzel bir doğasının olduğunu belirterek, buranın, yeşil ve doğa korunarak bölgenin yıldızı haline getirilebileceğine değindi.

CHP'li belediyelerin büyük başarılara imza attığını, Türkiye'de ilk olan projeleri gerçekleştirdiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, gelecek günlerde, CHP'li belediyelerin öncülüğünde güneş enerjisinden yararlanan kooperatiflerin ortaya çıkacağını, bundan hem Türkiye'nin hem de çevrenin kazanacağını vurguladı.

Bugünkü etkinlikte muhtarların da bulunduğuna değinen Kılıçdaroğlu, doğrudan doğruya halkın tercihiyle seçilen muhtarların güçlenmesi, sorunlarının giderilmesi için çalışmalar yaptıklarını anlattı.

"İzmir mitingine davet"

Kılıçdaroğlu, Cumhuriyeti ve demokrasiyi sevdiklerini belirterek, "Demokrasiye yapılan saldırıyı kınamak, demokrasiye sahip olduğumuzu göstermek için İstanbul Taksim'de bir mitingimiz olmuştu. İkinci mitingimizi İzmir'de yapacağız. Bütün İzmirlileri, vatandaşlarımızı İzmir'e davet ediyorum hep birlikte güzel Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmak için." diye konuştu.

Avrupa'daki vatandaşlardan da Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmalarını isteyen Kılıçdaroğlu, demokrasinin kolay kazanılmadığını, Cumhuriyeti kurmanın ağır bedellere mal olduğunu hatırlattı.

Kılıçdaroğlu, cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmanın herkesin görevi olduğuna dikkati çekerek, yurtdışındaki vatandaşların bu duyarlılığı taşıdığından endişesinin olmadığını kaydetti.

Öte yandan Kılıçdaroğlu, konuşması öncesinde konferans salonuna gelirken, 3,5 aylık bebek Zeynep Erva Kaldı'yı kucağına alarak sevdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP'li Döşemealtı Belediyesinin Tanıtım Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement