CHP'li Erbay: "Chp'nin Projeleri Halkı Eski Günlerine Döndürecek" - Son Dakika
Yerel

CHP'li Erbay: "Chp'nin Projeleri Halkı Eski Günlerine Döndürecek"

CHP\'li Erbay: "Chp\'nin Projeleri Halkı Eski Günlerine Döndürecek"

Seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’a gelen CHP’nin Muğla’daki en genç Milletvekili Adayı Av. Burak Erbay; “CHP projeleri ile çiftçiyi, üreticiyi, esnafı, vatandaşı yeniden eski günlerine döndürecek” dedi.

20.10.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları kapsamında Bodrum'a gelen CHP'nin Muğla'daki en genç Milletvekili Adayı Av. Burak Erbay; "CHP projeleri ile çiftçiyi, üreticiyi, esnafı, vatandaşı yeniden eski günlerine döndürecek" dedi.

Bodrum ziyaretinde CHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Burak Erbay'a CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP'li Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Bodrum eski İlçe Başkanı Dr. Kerim Cangır ile partililer eşlik etti. Erbay ilk olarak Bitez Adliyesini ziyaret ederek meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Adliye ziyareti sonrasında Erbay, Bitez sahilindeki esnafları ziyaret edip sohbet ederek seçim çalışmalarından bahsetti. Sahilde dolaştığı sırada çalışma yapan işçilere de kolay gelsin diyen Erbay, hemen bir kürek de kendisi kapıp işçilerle birlikte harç kardı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin en genç milletvekili adaylarından olan Av. Burak Erbay'a sahilde rastlayan vatandaşlar "İnşallah kazanırsınız" diyerek başarılar diledi.

"HEP YANLIŞ POLİTİKA!"

Burak Erbay, Bitez sahilinde bir restoranda rastladığı esnaf ve vatandaşlarla yaptığı sohbetlerden birinde ise üretimin durduğuna ve ülkenin içinde bulunduğu huzursuz duruma işaret ederek, "Muğla il genelinde geziyorum, birçok yeri ziyaret ediyorum. Fethiye'ye gittiğimde; vatandaş anason vardı diyor ama kalmadı, pancar vardı kalmadı. Ben Köyceğizliyim. Narenciyeci bitti, tütüncü bitti, turizm zaten kan ağlıyor! Giriyoruz internet sitelerine; İşıd var gitmeyin, bomba patlıyor gitmeyin, diye yazılıyor. İşte bunların hepsi, yaşanan tüm bu olumsuzluklar, hep bu yanlış politikalardan kaynaklanıyor. Bunu her adımda hissediyoruz. Artık bu işin bitmesi lazım! Cumhuriyet Halk Partisi ile hep birlikte buna bir son vereceğiz." dedi.

CEMAL USLU'NUN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

CHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Burak Erbay, sahilin ardından Bitez köy içindeki esnafları da ziyaret ederek mahalle kahvesinde vatandaşlarla buluştu. Erbay, sonra Bodrum merkeze dönerek, Belediye Meydanı'ndaki Adliye Camii'nde kılınan Bodrum'un sevilen ve tanınmış isimlerinden merhum Cemal Uslu'nun cenaze törenine de katılarak ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

BAŞKAN MEHMET KOCADON İLE "BODRUM CUP SESSİZ YÜRÜYÜŞÜ"NE KATILDI

Erbay Bu yıl 27.'si düzenlenen Bodrum Cup Yelkenli Ahşap Yat Yarışlarının ilk günü, yelkencilerin Marina'dan Bodrum Belediye Meydanı'na doğru gerçekleştirdiği "Bodrum Cup Sessiz Yürüyüşü"ne CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte katıldı. Burak Erbay'a ayrıca CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve kadın kolları üyeleri eşlik etti.

"CHP PROJELERİ İLE ÇİFTÇİYİ ÜRETİCİYİ YENİDEN ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRECEK"

Akşam saatlerinde ise CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, kapanan Gümüşlük Belde Belediyesinin CHP'li eski Başkanı Mehmet Ülküm, CHP Bodrum eski İlçe Başkanı Dr. Kerim Cangır ve partililerle birlikte Gümüşlük Mahallesinde köy içi olarak bilinen bölgede esnafları ziyaret eden Burak Erbay, daha sonra kahvede vatandaşlarla sohbet etti.

Gümüşlük'te bir başka kahvede ise vatandaşlarla çay içerek ikram edilen yeni mahsul mandalinadan yiyen Erbay ve beraberindekiler, vatandaşlara CHP'nin birçok tarım projesi olduğunu belirterek çiftçiyi, üreticiyi, esnaf ve vatandaşları yeniden eski günlerine döndüreceklerini belirttiler.

"OYUMUZ ZATEN SİZİN"

Daha sonra Gümüşlük sahiline geçen CHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Burak Erbay, balık lokantalarının bulunduğu bölgede esnafları dolaşarak hem hayırlı işler diledi hem seçim çalışmalarından ve ülkenin içinde bulunduğu durumdan bahsederek esnafın da sıkıntılarını dinledi. Uğradığı hemen hemen çoğu esnaftan "Zaten oyumuz sizin" cevabını alırken, son olarak Gümüşlük ziyaretinde Faik'in Gayvesi'nde vatandaşlarla sohbet eti. Samimi bir ortamda geçen sohbette Burak Erbay vatandaşlara desteklerini bildiklerini ancak 7 Haziran seçimlerinde çok az farkla 4. Sıra milletvekilliğinin kaçırıldığını belirterek vatandaşlardan destek istedi.

Meclise girdiği takdirde en genç milletvekillerinden biri olacağını da sözlerine ekleyen 1978 Köyceğiz doğumlu Burak Erbay, CHP ile ülkede yaşanan kaosun sona ereceğini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Erbay: 'Chp'nin Projeleri Halkı Eski Günlerine Döndürecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement