CHP'li Gaytancıoğlu'nun Evine Hayvan Dışkısı Döktüler - Son Dakika
Güncel

CHP'li Gaytancıoğlu'nun Evine Hayvan Dışkısı Döktüler

CHP\'li Gaytancıoğlu\'nun Evine Hayvan Dışkısı Döktüler

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a hakaret eden CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’nun evinin önüne kimliği belirsiz kişilerce hayvan dışkısı döküldü.

19.05.2016 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a hakaret eden CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun evinin önüne kimliği belirsiz kişilerce hayvan dışkısı döküldü.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı ve CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmişti. Hakaretin ardından Gaytancıoğlu'nun Tekirdağ Hürriyet Mahallesi Tepebaşı Sokak'ta bulunan evinin önüne gece isimleri bilinmeyen kişiler tarafından bir kamyon hayvan dışkısı dökülerek, dışkının üzerine hakaret içeren yazılı 3 tabela koyup, kayıplara karıştı. Sabah kalktığında evin etrafının koktuğunu dile getiren Okan Gaytancıoğlu'nun eşi Sevim Gaytancıoğlu, "Gece döküp kaçmışlar. Sabah evin yan tarafına bakınca bir kamyon hayvan pisliği gördüm" dedi.

Mahalle sakinlerinden emekli Öğretmen Eser Şentürk de, "Ben akşam saat 10'da geldiğimde, burada gübre yoktu. Sabaha karşı yapmış olabilirler. Çünkü, ben sabah 3 gibi uyandığımda, burada ağır bir vasıta sesi duydum. Gece değil, sabaha karşı yapılan bir hadisedir. Üzerinde de üç tane ağza alınmayacak üç tane yazı yazmışlar. Yani böyle bir şey olmaz yanlış. Yazıklar olsun. Bunu yapanları kınıyorum. Ev sahipleri çok iyi insanlardır. Yaklaşık 25 yıldır beraber oturuyoruz. Çok eskidendir tanışıyoruz. Bende öğretmenim onlarda öğretmen. Bu hareket, çok seviyesizliktir" diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden ismini vermek istemeyen bir kadın ise, "Herkes kendi üzerine alınıyor. Burada zan altında kaldık. Gece dökmüşler, bizde sabahleyin gördük. Kimin için yapıldığını da bilmiyorum. Pisliğin üzerine de üç tabela koymuşlar. Tabelaların üzerinde de ağza alınmayacak yazılar yazmışlardı" diye konuştu.

Öte yandan, Süleymanpaşa Belediye temizlik görevlileri tarafından pislik temizlendi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Gaytancıoğlu'nun Evine Hayvan Dışkısı Döktüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement