CHP'li Gençler Başkan Tosun'la Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP'li Gençler Başkan Tosun'la Buluştu

CHP\'li Gençler Başkan Tosun\'la Buluştu

CHP Dikili İlçe Örgütü Gençlik Kollarına atanan yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Tosun'la buluştu.

16.07.2014 10:36  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Dikili İlçe Örgütü Gençlik Kollarına atanan yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Tosun'la buluştu.

CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları başkanlığına atanan Görkem Şeker, beraberinde Başkan Yardımcısı Rumeysa Kargı, İlçe Sekreteri Ayşegül Şentürk, Sayman Görkem Adsay ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Dikili Belediyesi hizmet binasında başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları Başkanı Görkem Şeker, Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a 3 ay gibi kısa zamanda Dikili ilçesi ve halkı için yaptığı önemli hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Şeker, " Mustafa Tosun başkanımız Dikilimiz için büyük bir şanstır. Çünkü başkanımız yerel seçimlerden bu güne kadar olan 3 ay gibi kısa bir sürede taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanarak bunun ne kadar gerçek olduğunu ispatlamıştır. CHP Dikili Gençlik Kolları yöneticileri ve üyeleri olarak bizlerde her zaman başkanımızın yanında ve destekçisi olacağız" dedi.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ise gençlerin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Biz seçim zamanı Dikili'de sevgi kazanacak sözünü vermiştik. Bu sözü verirken en büyük gücü yanımızdaki yol arkadaşımız gençlerimizden almıştık. Bugün gençlerimizin yüreklerinde büyüttüğü inançlı sevgimizle çalışmalarımızı yürütüyor ve projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Buradan tüm kalbimle söylüyorum, gençlerimiz bizim başımızın tacıdır. Yarınlarımızın daha aydınlık olması için gençlerimizin siyasette olduğu gibi her alanda da önlerinin açılmasını için elimizden gelenin en fazlasını yapacağız. Çünkü bizler, geleceğimizin sahibi genç arkadaşlarımıza görevler verildiğinde onların nasıl önemli işler başaracağını çok iyi biliyoruz" diye konuştu.

Başkan Tosun, konuşmasının sonunda gençlere yeni görevleri için başarıları dileklerini sunarken kısa bir zaman içinde ilçede gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirecekleri gençlik merkezini hizmete açacakları müjdesini de verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Gençler Başkan Tosun'la Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement