CHP'li Güler, Partisinin Cemaatle İttifakını İtiraf Etti - Son Dakika
Güncel

CHP'li Güler, Partisinin Cemaatle İttifakını İtiraf Etti

CHP'li Birgül Ayman Güler, Kastamonu'da katıldığı bir etkinlikte partisinin 30 Mart seçimlerinde cemaat ile ittifak yaptığını itiraf etti.

15.12.2014 07:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Eğitim ve Bilim İşgörenleri (EĞİTİM-İŞ) Kastamonu Şube Başkanlığı ve bazı sivil toplum kuruluşlarınca Şerife Bacı Öğretmenevinde düzenlenen "Türkiye Cumhuriyeti ve Türk ulusunun geleceği için ne yapmalı, nasıl yapılmalı" konulu konferansta partide bazı ittifaklar gerçekleştirildiğini ve bunun önemli bir problem olduğunu öne sürdü.

"30 MART SEÇİMLERİNDE CEMAATLE İTTİFAK YAPTIK"

Güler "Her ne kadar parti yönetimimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptı, cemaatle ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi'yle yürüdüğünü hepimiz gördük" dedi.

"PARTİMİZ İNKAR ETSE DE BU YAŞANDI"

Sözlerin kimi siyasi sebeplerle hafifletilebileceğini ileri süren Güler, "Çok zor ama uygulamalar çok önemli. Her ne kadar parti yönetimimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptı, cemaatle ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi'yle yürüdüğünü hepimiz gördük" şeklinde konuştu.

CHP\'li Güler, Partisinin Cemaatle İttifakını İtiraf Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP'li Güler, Partisinin Cemaatle İttifakını İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • GUNES: HELAL OLSUN SAYIN MİLLET VEKİLİM DOĞRU HER ZAMAN KİŞİYE FAYDA VERİR ZARAR VERMEZ DURST OL ALLAH YARDIMCIN OLUR 1 0 Yanıtla
  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement