CHP'li Gürsel Tekin Diyarbakır'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

CHP'li Gürsel Tekin Diyarbakır'da Esnafı Ziyaret Etti

CHP\'li Gürsel Tekin Diyarbakır\'da Esnafı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin beraberinde CHP milletvekillerinin olduğu bir heyetle bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a geldi.

01.08.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin beraberinde CHP milletvekillerinin olduğu bir heyetle bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi. Yapacağı toplantıdan önce Diyarbakır esnafını ziyaret eden Tekin'in halkla samimi diyaloglar kurması dikkatlerden kaçmadı.

CHP milletvekilleri Aylin Nazlı Aka, Şenol Sarıhan, Utku Çakıröz, Zeynep Altıok, Enis Berberoğlu, Muharrem Erkek ve Nurettin Demir gibi isimlerin de aralarında bulunduğu bir heyetle Diyarbakır'a gelen Gürsel Tekin, Diyarbakır esnafını ziyaret etti. Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Dağkapı semti Dörtyol mevkiinde başlayan ziyaretler kentin önemli tarihi mekanlarından biri olan Hasan Paşa Hanı'nda bitti. Hasan Paşa Hanı'na gelene kadar yol üzerinde bütün esnafla görüşen Tekin, bankamatikte para çeken gençlerle görüşmeyi ve yol üstünde bulunan bir ciğerci de ciğer şiş yapmayı ihmal etmedi. Handa esnaftan birinin "Biz bazı partilere oy verip bir şeyler bekliyoruz ama maalesef umutlarımız hep boşa çıkıyor. Biz burada yıllardır sıkıntı yaşıyoruz. Normal şeyler düşünmemiz gerekirken sıkıntılarla uğraşıyoruz. Artık normal şeyler olsun istiyoruz. Sizin son zamanlardaki çabanızı da görmezden gelemeyiz, görüyoruz. Gerçekten takdir ediyorum bu şekilde devam ederseniz oylarımızı da alırsınız" demesi üzerine Tekin esnafa, "Biz buraya oy için gelmedik. Biz barış için geldik, kardeşlik için geldik. Bizim için oyun bir önemi yok" şeklinde cevap verdi.

Handa beraberinde gelen heyetle birlikte çay molası veren Tekin'e vatandaşlar da eşlik etti. Hasan Paşa Hanı'ndaki esnafı ziyaret eden Tekin, müşterilerle de selamlaştı. Burada ziyaretleri bitiren Tekin, kentte bulunan Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile toplantı yapmak üzere esnaf ziyaretlerini noktaladı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Gürsel Tekin Diyarbakır'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement