CHP'li Haluk Pekşen'e Bordo Mavili Taraftarlardan Destek - Son Dakika
Spor

CHP'li Haluk Pekşen'e Bordo Mavili Taraftarlardan Destek

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen’i hedef alan açıklamaları üzerine bordo-mavili taraftarlar Pekşen’e destek çıktı.

24.10.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen'i hedef alan açıklamaları üzerine bordo-mavili taraftarlar Pekşen'e destek çıktı.

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen'in geçtiğimiz günlerde yaptığı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ve diğer sanıkların mahkum olmadığı futbolda şike davası mahkemesinin Yargıtay'da bozulabileceğini ve dosyanın kapanmadığını ifade etmiş ve Yıldırım hakkında ise çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Bunun üzerine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün yüksek divan toplantısında yaptığı konuşmada ise CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen'i hedef alan açıklamalarda bulundu. Yıldırım'ın konuşmasında "Trabzon'da 3 tane milletvekili konuşma yapıyorlar. Partilerini söylemiyorum, bir tanesi şunu diyor; Aziz Yıldırım şike suçlusudur. Avukat Haluk Pekşen, hem Anayasa Mahkemesi, hem Yargıtay hem de son mahkeme diyor ki; Aziz Yıldırım şike suçunu işlememiştir. Yalan söylüyor, o milletvekiline söylüyorum; yalan söylüyorsun. Biz Anayasa Mahkemesine müracaat ettik, Anayasa Mahkemesi yeniden yargılama başladığı için bir şey söylemedi. Ama inşallah bu parti içindeki bu vatandaşı temizler" ifadelerini kullanması üzerine bordo-mavili taraftarlar da Aziz Yıldırım'ı hedef alan açıklamalarda bulundu.

Trabzonlu Gençler Grubu Lideri Mehmet Fındıkçı, Trabzon'un ve Trabzonspor'un haklarını savunan herkesin yanında olduklarını ifade ederek Aziz Yıldırım'ın Türk futbolu içinde yer alan talihsiz bir isim olduğunu söyledi.

Fındıkçı, Trabzonspor noktasında hiç bir siyasi duruşlarının olamayacağını belirterek "CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen ve diğer milletvekillerimizin yanlarındayız. Bu konuda bizlerinde duruşu ortadır. Aziz Yıldırım bugün mahkemelerde kendini aklamaya çalışsa da vicdanlarda aklayamayacaktır. Türkiye'de herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Bir yerden birileri temizlenecekse önce Aziz Yıldırım kendini Türk futbolundan temizleyerek bu işe başlamalıdır" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili taraftarlar sosyal medya üzerinde de Aziz Yıldırm'a tepki gösterirken, Trabzon milletvekillerine ise destek veren açıklamalarda bulundular. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor CHP'li Haluk Pekşen'e Bordo Mavili Taraftarlardan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement