CHP'li İhsan Özkes'in İstifası - Son Dakika
Politika

CHP'li İhsan Özkes'in İstifası

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in istifasına ilişkin, "Zaman zaman CHP örgütleriyle, milletvekilleri arasında kendi seçim bölgelerinde birtakım anlaşmazlıklar olabilir.

21.07.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in istifasına ilişkin, "Zaman zaman CHP örgütleriyle, milletvekilleri arasında kendi seçim bölgelerinde birtakım anlaşmazlıklar olabilir. Bunlar böyle partiyle yolunu ayıracak noktaya hiçbir zaman gelmez. Anlık kızgınlık içinde verilen kararlar da kalıcı olmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Haluk Koç, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İhsan Özkes'in istifa dilekçesinin ulaşıp ulaşmadığının sorulması üzerine Koç, kendilerine dilekçenin ulaşmadığını bildirdi.

Zaman zaman siyasette bu tür davranışların olabileceğini vurgulayan Haluk Koç, şunları  kaydetti:

"Sayın Özkes çalışkan bir milletvekilimizdir. CHP'nin son Olağanüstü Genel Kurultayı'nda da çarşaf listeyle yapılan seçimlerde, Parti Meclisi'ne girerken en yüksek oyu CHP delegesinden almış bir arkadaşımızdır. Zaman zaman CHP örgütleriyle, milletvekilleri arasında kendi seçim bölgelerinde birtakım anlaşmazlıklar olabilir. Bunlar böyle partiyle yolunu ayıracak noktaya hiçbir zaman gelmez. Anlık kızgınlık içinde verilen kararlar da kalıcı olmaz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP'li İhsan Özkes'in İstifası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement