CHP'li Kadınlardan O Habere Yalanlama - Son Dakika
Politika

CHP'li Kadınlardan O Habere Yalanlama

CHP’li kadınlar, CHP Genel Merkezi’ni bastıkları yönünde basında yer alan haberleri yalanladı.

11.02.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li kadınlar, CHP Genel Merkezi'ni bastıkları yönünde basında yer alan haberleri yalanladı. CHP'nin reklam yüzü Emine Kazdal, "Biz Kılıçdaroğlu'nu ziyarete gittik. Kapı duvar kimse bizi içeriye almadı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na gelerek, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın'la görüştü. Kılıçdaroğlu'nu görmek isteyen CHP'liler de il binasına akın etti. Bir televizyon kanalında CHP'li kadınların CHP Genel Merkezi'ni bastıkları yönünde çıkan habere konu olan Emine Kazdal da Kılıçdaroğlu'nu görmeye gelenler arasındaydı. Basın mensuplarına açıklama yapan Kazdal, CHP Genel Merkezi'ni bastıkları yönünde yapılan haberi yalanladı. CHP'nin seçmene ulaşmak için reklam yüzü olarak kullandığı isimlerden olan Emine Kazdal, "Biz pazar günü Ankara'ya genel başkanımızla görüşmeye gittik. Orada olduğunu öğrendik. Biz seçim çalışmalarında İstanbul'da örgüt temsilcileriyiz. Çıkan haberler yalan. Herkes işine geldiği gibi yorum yapıyor. Benim konuştuklarımın neden tamamı yayınlanmamış. Ben orada dedim ki 'Genel başkanım bizi görse, bizi kabul edecek.' Öyle bir şey yok. Biz genel başkanı seviyoruz. Haberleri de izleyebilirsiniz. Biz Kılıçdaroğlu'nu ziyarete gittik. Ama başkanımızın bizden haberi yoktu. O MYK toplantısındaydı. Bizi görürse, duyarsa alır, dertleşiriz. Sıkıntılarımız var, önümüz seçim. Onları söyleyecektik başkanımıza biz" dedi.

"ÖRTÜLÜ OLDUĞUMUZ İÇİN ALINMADIĞIMIZI DÜŞÜNMÜYORUM"

Kimsenin kendilerini içeriye almadığını kaydeden Kazdal, "Kapı duvar kimse bizi içeriye almadı. Örtülü olduğumuz için alınmadığımızı düşünmüyorum. Ötekimiz yoktur diye slogan atan benim. Reklam yüzü benim. Ötekimiz olsaydı ister istemez böyle bir şüphe uyandırıyorsunuz. 'Biz o kadar emek vermişiz, neden alınmadık' deyince arkadaşımız 'acaba örtülüyüz diye mi alınmadık' diye düşündü. Biz bugün genel başkanı görmek için buradayız. Niçin buradayız? Korksam gelebilir miydim? Propagandacı olsam bugün buraya gelebilir miydim? O haberlerin hepsi yalan" diye konuştu.

"SENELERDİR ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE HİZMET VEREN KİŞİLERİZ"

Amaçlarının sadece genel başkanı ziyaret etmek olduğunu söyleyen Nurgül Bozlak da, "Ankara'ya gitmişken genel başkanımızın da orada olduğunu öğrenince amacımız ziyaret sağlamaktı. Ama kanallar nereden geldi, nasıl geldi hiçbir bilgimiz yok. Kılıçdaroğlu bizi zaten çok iyi tanıyor. Göz göze, omuz omuza zaten yol aldık. Ama bu tepki bizi çok üzdü. Öyle bir anlam tamamen basın tarafından. Biz başkanımızla birtakım sıkıntılarımız var, sıkıntılarımızı paylaşırız diye, buradan aldığımız bilgiler doğrultusunda tamamen Ankara'da sizin işleriniz. Bizim kendi bünyemizde, kendi çalışmalarımızla ilgili sıkıntılarımız var. Biz tamamen senelerdir Şişli Belediyesi'ne hizmet veren kişileriz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Kadınlardan O Habere Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement