CHP'li Kılıç: Demokratikleşme, Gün Işığında Şeffaf ve Hesap Veren Yönetim İlkesidir - Son Dakika
Güncel

CHP'li Kılıç: Demokratikleşme, Gün Işığında Şeffaf ve Hesap Veren Yönetim İlkesidir

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, "Demokratikleşme; saydamlık ve iyi yönetimin uygulaması amacıyla ortaya konulan ilkelerin ortak adıysa gün ışığında şeffaf ve hesap veren yönetim ilkesidir.

28.02.2014 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, "Demokratikleşme; saydamlık ve iyi yönetimin uygulaması amacıyla ortaya konulan ilkelerin ortak adıysa gün ışığında şeffaf ve hesap veren yönetim ilkesidir. Hesabı bize halk soracak. Harcanan ve verilen her hizmetin detayı halkımızla paylaşılacak" dedi.

Girne Mahallesi'nde seçim çalışmalarına devam eden Kılıç, tekstil atölyeleri, esnaf, STK ve hemşehri derneklerini ziyaret derken, partisinin Girne Mahallesi Seçim İrtibat Büro açılışına katıldı. Açılışta Maltepelilere seslenen Kılıç, katılımcı ve halkçı belediyeciliğin sözünü verdi.

Maltepelilerin 2009 Yerel Seçimlerinde kentlerini modern ve çağdaş bir yapıya kavuşturmak için ilk adımı attıklarını belirten Kılıç, "Maltepeliler rant ve talan sevdalılarına karşı ilk dersi 2009 yılında verdi. Bu bir onurlu nöbet değişimidir. Aynı dersi 2014 seçimlerinde de vererek, onurlu nöbeti birlikte devralacak ve hizmet çıtamızı yükselteceğiz" dedi.

Halkın hakları olan yönetim koltuklarına taşımak için mücadele verdiğini ve demokrasinin Maltepe'de her alanda yaşatılacağını anlatan Kılıç, Halk Meclis ve Halk Günlerinde halkın söz ve karar sahibi olacağını kaydetti.

Yerel yönetimlerin demokrasinin tabandan tavana yayılan bir demokrasi sistemi olduğunu kaydeden Kılıç, "Biz dayatan olmaya değil danışan olmaya, halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet vermeye geliyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye hesaplarının halka açık ve hesap veren bir niteliğe kavuşturulacağını paylaşan Kılıç "Temel hedefimiz, yurttaşların varlıklı, sağlıklı ve mutlu yaşamasını sağlamaktır. Demokratikleşme; saydamlık ve iyi yönetimin uygulaması amacıyla ortaya konulan ilkelerin ortak adıysa gün ışığında şeffaf ve hesap veren yönetim ilkesidir. Hesabı bize halk soracak. Harcanan ve verilen her hizmetin detayı halkımızla paylaşılacak" şeklinde konuştu.

"MAZLUM MİLLETLERE UMUT OLAN TARİHİ MİRASIMIZA BORCUMUZ VAR"

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Kılıç, Girne Mahallesi Seçim irtibat büro açılışı sonrası CHP Maltepe Gençlik Kolları'nın Deniz Gezmiş'in doğum günü anısına düzenlenen etkinliğe katıldı. İstiklali tam Türkiye için mücadele, gerçek demokrasinin yeniden ülkemizde hayat bulması için mücadele vermenin görevleri olduğunu kaydeden Kılıç, "Mustafa Kemal'den Deniz'lere, Deniz'lerden bizlere Yüreğimiz ve zihnimizde yer alan devrim aşkı ve tam bağımsız Türkiye sevdası mücadelemize yansıyacak. Gençlik Kollarımızla Deniz Gezmiş ve tüm istiklali tam Türkiye uğruna canını ortaya koyarak mücadele veren özgürlük sevdalılarını saygıyla anıyorum. İstiklali tam Türkiye için mücadele, gerçek demokrasinin yeniden ülkemizde hayat bulması için mücadele mazlum milletlere umut olan tarihi mirasımıza borcumuz ve görevimizdir" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Kılıç: Demokratikleşme, Gün Işığında Şeffaf ve Hesap Veren Yönetim İlkesidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement