CHP'li Kılıç: İnsanca, Hakça ve Onurluca Yaşam Düzenini Halkımızla El Ele Vererek İnşa Edeceğiz - Son Dakika
Güncel

CHP'li Kılıç: İnsanca, Hakça ve Onurluca Yaşam Düzenini Halkımızla El Ele Vererek İnşa Edeceğiz

CHP\'li Kılıç: İnsanca, Hakça ve Onurluca Yaşam Düzenini Halkımızla El Ele Vererek İnşa Edeceğiz

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Maltepelilerin yoğun ilgi gösterdiği CHP Yalı Mahallesi Temsilcilik açılışında Maltepelilerle buluştu.

23.02.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Maltepelilerin yoğun ilgi gösterdiği CHP Yalı Mahallesi Temsilcilik açılışında Maltepelilerle buluştu.

Kılıç, CHP Yalı Mahallesi Temsilciliği açılışına katılarak Maltepelilerle bir araya geldi. CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP PM Üyesi Onursal Adıgüzel'in yanı sıra yoğun sayıda Maltepelilerin katılım sağladığı açılışta Kılıç Maltepelilere seslenerek, "Halkımızı Hakları olan Yönetim Koltuklarına taşımak için birlikte mücadele vereceğiz. Halk koltuğunda söz ve karar sahibi biz ise hizmetinde olacağız" dedi.

Maltepe'de Sosyal Demokrat Belediyeciliğin bayrağını 2009'da Maltepe'de dalgalandırdıklarını paylaşan Kılıç, "Maltepe Belediye Başkanımız Mustafa Zengin, hizmetleriyle Maltepemize değer kattı. Bizim amacımız hizmetlerin çıtasını yükselterek el ele vererek Maltepemizi Sosyal Demokrasinin kalesi ve takip edilen bir kent yaratmak" dedi. Proje ve hizmetlerin tamamen halkın onayı ve beklentileri doğrultusunda hayata geçirileceğini kaydeden Kılıç, Maltepe'de Gezi Ruhu ve Gezi Direnişi'nde çıkan taleplerin tam anlamıyla hayat bulacağının sözünü verdi.

Almanya Belediyeler Birliği Başkanı ve Münih Anakent Belediye Başkanı Christian Ude'nin Maltepe'de gönüllü olarak proje danışmanlığı üstleneceğini duyuran Kılıç, " Türkiye'de artık hiçbir Belediye yurtdışında proje arayışına girmeyecek. Maltepemiz takip edilen ve Türkiye Belediyecilik anlayışına yön veren simge kent olacak" dedi.

Güncel siyasi gelişmeler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Kılıç, "Halkımızın demokrasi ve özgürlüklere olan özlemi 30 Mart'ta son bulacak. Halk hakları olan Yönetim Koltuğunda bizler ise hizmetlerinde olacağız. Barışın, Sevginin ve Umudun Kenti, Herkesin Maltepe'si Sosyal Demokrasinin kalesi olacak. Maltepe biz olarak hazır. CHP olarak 90. Yıl önce olduğu gibi aynı ruh ve heyecanla Ulu Önder Atatürk'ün bizlere gösterdiği aydınlık yolda kararlı olarak yürüyecek ve emanet ettiği Cumhuriyet Değerlerimizi koruyarak, insanca, hakça ve onurluca yaşam düzenini halkımızla el ele vererek inşa edeceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Kılıç: İnsanca, Hakça ve Onurluca Yaşam Düzenini Halkımızla El Ele Vererek İnşa Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement