CHP'li Korkmaz Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

CHP'li Korkmaz Güven Tazeledi

CHP\'li Korkmaz Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selendi İlçe Başkanlığı için gerçekleştirilen ve blok liste ile gidilen kongre de mevcut Başkan Adem Korkmaz güven tazeledi.

29.11.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selendi İlçe Başkanlığı için gerçekleştirilen ve blok liste ile gidilen kongre de mevcut Başkan Adem Korkmaz güven tazeledi.

CHP Selendi kongresini gerçekleştirdi. Atatürk Caddesindeki parti lokalinde gerçekleştirilen kongreye CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit, Oda Başkanları Adem Tosun, Mehmet Çimen ve CHP ilçe delegeleri katıldı. Kongrenin divan başkanlığını ise Avukat Mehmet Kesgin yaptı. Saygı Duruşu, İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddeleri okundu. Dilek ve temenniler bölümünde konuşan İl Başkanı Mustafa Ada yaptığı konuşmasında, "6 Aralık'ta bitireceğimiz ilçe kongrelerinde bu gün Selendi de gerçekleştiriyoruz. Bu güne kadar görev almış arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Atatürk ilkelerine sahip çıkan tek partiyiz. Bunun mücadelesini veriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin çimentosudur, olmaya da devam edeceğiz" dedi. Konuşmaların ardından Yapılan oylama da 1 yıl önce atama ile göreve getirilen mevcut Başkan Adem Korkmaz ve yönetimi 39 delegenin oy kullandığı kongrede oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi. Yeniden başkanlığa seçilen Adem Korkmaz kongre sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında, "Kongremiz hayırlı olsun yeni yönetim kurulu arkadaşlarımız ile hedefimiz gençlerimizi kazanmak ve partimizin oylarını arttırmak olacaktır. Son yapılan seçimlerde partimizin başarısı için mücadele eden, gece gündüz demeden çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Selendi İlçemiz her zaman CHP'ye sahip çıkmıştır. Birlik beraberliğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Hedefimiz 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanıp 30 yıl sonra 6 oklu bayrağımızı Selendi Belediyesine dikerek Selendi'yi sosyal belediyecilik ile tanıştırmak olacaktır" diye konuştu.

Adem Korkmaz başkanlığındaki yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu; Adem Korkmaz Başkan, Birgül Dilik, Nurullah Sarıtaş, Bayram Yörük, Fikri Kaygısız, Mehmet Erol, Tahsin Köse, Coşkun Gürbüz, Nihat Utangan, Ahmet Bozkurt, Mehmet Gürbüz ve Nurullah Uzun. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Korkmaz Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement