CHP'li Meclis Üyesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

CHP'li Meclis Üyesi Toprağa Verildi

CHP\'li Meclis Üyesi Toprağa Verildi

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve hastalığa yenik düşen Ödemiş ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP’li Erol Soyuer, son yolculuğuna uğurlandı.

09.11.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve hastalığa yenik düşen Ödemiş ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP'li Erol Soyuer, son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir kanser tedavisi gören Ödemiş ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP'li Erol Soyuer'in ani ölümü herkesi yasa boğdu. Soyuer'in ölümünün ardından Ödemiş Belediyesi'nde bir tören düzenlendi. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, farklı partilerden çok sayıda kişide CHP'li Erol Soyuer için gerçekleştirilen programa katılarak son görevini yerine getirdi. Törende konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Soyuer'den bahsederek, "Sevgili Erol ağabeyimiz Ödemiş'te herkesin kalbini kazanmış herkes tarafından sevilen saygı duyulan bir büyüğümüzdü. Uzun yıllar kentimize farklı meclislerde hizmet etmiş önemli çalışmalara destek vermişti. Bugün Ödemiş bir değerini, Erol ağabeysini kaybetti. Başta ailesinin ve tüm Ödemiş'in başı sağ olsun sabırlar diliyorum" dedi.

TÖRENDE DUYGU DOLU ANLAR

Belediye'de düzenlenen törenin ardından Soyuer'in naaşı, son kez uzun yıllar siyaset yaptığı CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı'nın önüne götürüldü. Burada gerçekleştirilen kısa bir programın ardından CHP'li meclis üyesinin naaşı, omuzlarda cenaze namazının kılınacağı ilçedeki merkez camiine getirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Erol Soyuer cenazesi, gözyaşlarıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahrandı Mezarlığı'na defnedildi.

Düzenlenen cenaze törenine, CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Kamil Okyay Sındır, Atilla Sertel, eski milletvekilleri Alaeddin Yüksel, Mustafa Moroğlu, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Sertel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, CHP'nin çevre ilçe başkanları, stk temsilcileri, ve çok sayıda vatandaş katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Meclis Üyesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement