CHP'li Ömer Günel'e Beldelerde Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

CHP'li Ömer Günel'e Beldelerde Yoğun İlgi

CHP\'li Ömer Günel\'e Beldelerde Yoğun İlgi

CHP Kuşadası Belediye Başkan aday adayı Av. Ömer Günel, ziyaret ettiği Davutlar ve Güzelçamlı beldelerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

30.01.2014 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kuşadası Belediye Başkan aday adayı Av. Ömer Günel, ziyaret ettiği Davutlar ve Güzelçamlı beldelerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Onlarca defa ziyaret ettiği beldelerde halkın Ömer Günel'e ilgisi gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz hafta birkaç çalışma arkadaşıyla Davutlar ve Güzalçamlı'yı ziyaret eden Ömer Günel'i yüzlerce kişi karşıladı. Davutlar'da esnaf ziyareti ile başlayan güne daha sonra ADD Davutlar şubesini ziyaret ederek devam eden Günel, çalışma arkadaşları ve kalabalık bir toplulukla öğle yemeği yedi.

Yemek sırasında vatandaşların sorularını yanıtlayan Ömer Günel "Beldeler ile Kuşadası'nın bizim için hiçbir farkı yoktur. Kuşadası'nda ne hizmet yapacaksak hiçbir ayırım gözetmeden bunu beldelerimizde de yapacağız. Davutlar termal turizmin ve organik tarımın önemli merkezlerinden birisi olacak. Belediye hizmet binasını burada aynen korumayı planlıyoruz belde halkı belediye hizmetleri için Kuşadası'na gelme zorunda asla kalmayacak" dedi.

Güzelçamlı beldesinde de çalışma arkadaşları ile esnaf ziyaretleri yapan Ömer Günel, belde halkı ile bol bol sohbet etti. Çalışma arkadaşları tarafından düzenlenen kuru fasulye pilav gününde vatandaşlarla buluşan Günel, Güzelçamlı için yapmak istediklerini anlattı. Güzelçamlı'nın sadece Kuşadası'nın değil bölgenin akciğeri olduğuna değinen Günel, "Güzelçamlı'nın doğasını bozmadan kalınmasını sağlayacağız. Buraya yapacağımız marina ve tekne yapım atölyeleri beldeyi 12 ay turizm ile tanıştıracak. Güzelçamlı için arıcılığın çok önemli olduğunu biliyorum, arıcı arkadaşlarla birlikte Güzelçamlı'yı doğal bal alanında marka yapacağız" diye konuştu.

Belde ziyaretine çalışma arkadaşlarından Ali Özer'in kızının nikahına katılarak devam eden Ömer Günel, nikah şahitliği yaptı. Genç çifte mutluluklar dileyen Günel, şöyle konuştu: "Güzelçamlı mutlu insanların yaşadığı bir belde olmalıdır. Bunun için elimden geleni yapacağım" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Ömer Günel'e Beldelerde Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement