CHP'li Osman Yıldırımkaya Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Osman Yıldırımkaya Mazbatasını Aldı

CHP\'li Osman Yıldırımkaya Mazbatasını Aldı

30 Mart Yerel Seçimlerinde Sultanhisar Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Osman Yıldırımkaya mazbatasını aldı.

05.04.2014 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart Yerel Seçimlerinde Sultanhisar Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Osman Yıldırımkaya mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçilen 8 Belediye Meclis üyesiyle toplu halde Nazilli İlçe Seçim Kuruluna gelen Başkan Osman Yıldırımkaya, İlçe Seçim Kurulu Müdürü İbrahim Ercan'ın elinden mazbatasını aldı.

Daha önce Atça Belde Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Osman Yıldırımkaya; "CHP'den girdiğim seçimlerde Sultanhisar ilçemizde oy kullanan 14 bin 612 seçmenimizden 4 bin 910 seçmenimizin oylarını alarak seçimleri kazanan taraf oldum. Atça Belediye Başkanlığının ardından 1 dönem ara verdikten sonra şimdi de Sultanhisar Belediye Başkanı olmanın sevincini yaşıyorum. Allah utandırmasın diyorum. Sultanhisar ilçemizde güzel ve seviyeli bir seçim geçirdiğimiz için tüm emeği geçenlere, ilçe seçim kurulu başkanımıza ve çalışanlarına kendim ve belediye meclis üyesi arkadaşlarım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık seçimler sona erdi. Şimdi çalışma zamanı. Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımız ve Belediyemiz bünyesinde bulunan çalışanlarımızla el ele vereceğiz. Kapımız 24 saat Sultanhisar halkına açık olacak. Artık sadece bana oy veren değil tüm Sultanhisarlıların Başkanı olacağım" dedi.

CHP'li Başkan Yıldırımaya, Sultanhisar Belediye Meclisinde 2 CHP'li Kontenjan dahil olmak üzere 8 CHP, 4 AK Parti ve 3 de MHP'den olmak üzere 15 Meclis üyesi ile görev yapacağını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Osman Yıldırımkaya Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement