CHP'li Özel Hükümetin Kurulması İçin Çalışacaklarını Söyledi - Son Dakika
Güncel

CHP'li Özel Hükümetin Kurulması İçin Çalışacaklarını Söyledi

CHP\'li Özel Hükümetin Kurulması İçin Çalışacaklarını Söyledi

Chp Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, seçimde vatandaşın Meclis'i oluştururken, 'ülkeyi kimsenin tek başına yönetmeyecek' mesajı verdiğine vurgu yaparak, hükümetin kurulması için çalışacaklarını söyledi.

17.07.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, seçimde vatandaşın Meclis'i oluştururken, 'ülkeyi kimsenin tek başına yönetmeyecek' mesajı verdiğine vurgu yaparak, hükümetin kurulması için çalışacaklarını söyledi.

CHP Manisa İl Başkanlığı, bayramın birinci günü Yunusemre ve Şehzadeler İlçe başkanlıklarında bayramlaşma töreni düzenledi. CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP'li milletvekilleri Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, CHP İl Başkanı Mustafa Ada, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır ve partililer etkinlikte hazır bulundu. Bayramlaşma töreninin ardından CHP'li Özel, çeşitli açıklamalar yaptı.

Bayrama buruk bir şekilde girdiklerini söyleyen Özel, "Bu bayramda geçtiğimiz günlerde 15 tarım işçisinin hayatını kaybettiği Çökelek'teydik. Geçen bayramda 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma'daydık. Maalesef bütün bayramları acı bir şekilde yaşıyoruz. Bu acıların son olmasını istiyoruz" dedi.

"DEMOKRASİ İSTİYORUZ, ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ"

Seçimlerde vatandaşların meclisi oluştururken 'ülkeyi kimsenin tek başına yönetmeyecek' mesajı verdiğine vurgu yapan Özel, "Herkesin bu mesaja uygun davranması gerekir. MHP bugünkü tavrından uzaklaşarak hiç değilse gelecek bayramı, bayrama çevirecek bir koalisyona destek vermelidir. Seçim günü ne söylediysek bugün de aynısını söylüyoruz. 7 Haziranda vaatlerde bulunan, 8 Haziran'da kırmızı çizgileri olduğunu söyleyenlere 'gelin birlikte hareket edelim' diyoruz. Bunu yapmayanlar seçmenine bunun hesabını verirler. CHP olarak herkese eşit mesafede olacak bir hükümetin kurulması için çalışacağız. Demokrasi istiyoruz, özgürlük istiyoruz. Batıdan doğuya herkesin karnının doymasını istiyoruz" diye konuştu.

MHP'YE TAŞ

Hem MHP'nin hem de HDP'nin AK Parti-CHP koalisyonunu işaret etmesiyle ilgili Özel, şunları söyledi:

"MHP ve HDP'nin CHP'ye duyduğu bu güven için teşekkür ederiz. MHP'nin açıklamalarını dikkatle dinledik. Bunları MHP seçmeni, HDP seçmeni duysun. Bundan sonra seçmenden oy isterken iktidar için değil muhalefet için isteyenler dikkatli olmalı. Manisa'daki her 5 seçmenden biri MHP'ye oy verdi. Mazotu indirecekler, asgari ücreti artıracaklar diye verdi. Bunların hepsi CHP'nin vaatleri arasında yer alıyordu. MHP benimsedi, kes-kopyala yaptı. Biz de bundan memnuniyet duyduk. Seçmen muhalefette kalmak isteyen MHP'nin bugünkü durumunu görüp ona göre oy verir artık. Seçimde hayal kırıklığı yaratacak partilere değil, yüz güldürecek partilere oy vermelidir. İki sert parti MHP ve HDP, CHP üzerinde birleşiyorsa; bu bizim için gururdur. CHP'nin iktidar zamanının geldiğini görüyoruz." - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Özel Hükümetin Kurulması İçin Çalışacaklarını Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement