CHP'li Özel: "Mhp Her Konuda Yan Çizdi" - Son Dakika
Politika

CHP'li Özel: "Mhp Her Konuda Yan Çizdi"

CHP\'li Özel: "Mhp Her Konuda Yan Çizdi"

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel, "MHP ne dedikse hep yan çizdi.

19.07.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel, "MHP ne dedikse hep yan çizdi. Şimdi ise tek bir seçenek kaldı; AKP ile CHP koalisyonu. Biz vatandaşlarımıza ne vaat etmiş isek sonuna kadar sözümüzün arkasındayız" dedi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde CHP Manisa Milletvekilleri Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer ile birlikte bayramlaşma ziyaretinde bulanan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, burada yaptığı açıklamada MHP'nin her konuda yan çizdiğini ileri sürerek, "7 Haziran seçimleri AKP iktidarına 'dur' dedi. Buradan çıkan tablo ile vatandaşımız 'koalisyon yapınız mesajını' verdi. Bakınız seçim alanlarında vatandaşlarımıza muhalefet partileri olarak bir çok vaatlerde bulunduk. Dedik ki; 'mazotu 1,5 TL yapacağız, emeklilerimize iki bayram bin 500 TL vereceğiz, taşeron işleri kaldıracağız, asgari ücreti günün şartlarına göre yapacağız.' Biz CHP olarak, MHP'ye 'başbakan sen ol' dedik, yan çizdi. Adayımız Sayın Baykal'a destek vermedikleri gibi oylamaya katılmayıp TBMM Başkanlığını AKP'ye kaptırdık. Ne dedikse hep yan çizdi. Bakınız en son RTÜK seçimlerinde AKP ile iş birliği yaparak RTÜK kaptırıldı. Şimdi ise tek bir seçenek kaldı; AKP ile CHP koalisyonu. Biz vatandaşlarımıza ne vaat etmiş isek sonuna kadar sözümüzün arkasındayız. 14 maddelik bir şartımız var. Bunlar kabul edilene kadar mücadele edeceğiz. Çünkü,vatandaşlarımızın oylarını böyle kazandık" diye konuştu.

"ERKEN SEÇİM TARAFTARI DEĞİLİZ"

"AKP ile ortak hükümet kurulmadığında vatandaşlarımız her gittiği yerde MHP'nin yan çizdiğini anlatsınlar" diyen Özel, şöyle konuştu:

"Biz CHP olarak erken seçime gidilmesi taraftarı değiliz. Seçmenlerin yüzde 80'i hangi partiye oy vereceklerini dört ay öncesinden belirliyor. Geri kalan yüzde 20'in de seçimlere 10-15 gün kala karar vermekte olduğunu istatistikler ortaya kaymaktadır. Erken seçimde CHP oylarını kaybetmez aksine artırır. Zira vatandaş görüyor. Biz sözümüzün ardındayız. Burada yan çizen MHP'dir. Erken seçim olursa vatandaşlarımız kimin yan çizdiğini biliyor." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Özel: 'Mhp Her Konuda Yan Çizdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bortecine: CHP nin gerçek yüzü ve samimiyetsizlikleri böylelikle ortaya cikmis oluyor. AKP ile yapacakları koalisyona kilif hazirliyorlar 0 0 Yanıtla

Advertisement