CHP'li Sağlar, Başkan Kocamaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Sağlar, Başkan Kocamaz'ı Ziyaret Etti

CHP\'li Sağlar, Başkan Kocamaz\'ı Ziyaret Etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentin sıkıntılarını ortadan kaldırmak için herkesin elini taşın altına koymasını istedi.

10.05.2014 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentin sıkıntılarını ortadan kaldırmak için herkesin elini taşın altına koymasını istedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, belediye meclis üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz'ı ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu. Ziyarette, Mersin'de yeni bir dönem başladığını ifade eden Sağlar, "Biz Mersin için hazırız. Mersin'de halkımızın ihtiyaç duyduğu birçok hizmeti başarılı bir şekilde yapacağınıza inanıyoruz. CHP, Mersin'de 15 yıl yönetimde bulundu. Onların eksikliklerini tamamlayarak, Mersin'i daha ileriye doğru götüreceğiz. Çünkü hepimiz aynı yerde yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizinle birlikte Mersin'i layık olduğu yere taşımamız gerekiyor. Çünkü bir taraftan da Türkiye çok sıkıntılı bir döneme doğru gidiyor. Bu sıkıntılı dönemi en azından yerel yönetimler aşmalı, rahatlatmalı diye düşünüyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Kocamaz da seçim döneminde herkesin farklı bakış açısı olduğunu ve bu bakış açısıyla bu kenti ya da bu ülkeyi yönetmeye talip olduğunu vurguladı. "Ancak, seçim bittikten sonra özellikle yerelde insanların birlik ve beraberlik içinde olmasından yanayım" diyen Kocamaz, şöyle devam etti. "Bunun için de yıllardır Tarsus'ta uyguladığımız gibi, Mersin'de de partilerin temsil oranına göre, bu tür komisyonlarda yer almasını önerdim. Bu kentin sıkıntılarını ortadan kaldırmak için, birlikte hareket etmeliyiz. Bu nedenle herkes taşın altına elini koysun. Bu taşı hep birlikte kaldıralım. Mersin'in sıkıntılarını hepimiz biliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olursak, bu problemleri çok daha kolay aşarız. Vatandaşın bu kadar yüksek beklentisi olduğu yerde, hiç kimsenin yandaşçılık yapma lüksü yok. En iyileriyle yola çıkmak mecburiyetindeyiz"

Sağlar'a, Mersin'de hayata geçireceği projeler hakkında da bilgi veren Kocamaz, Taşucu SEKA Limanı'nın içler acısı durumda olduğunun altını çizerek, bir an önce o bölgenin canlandırılması gerektiğini kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Sağlar, Başkan Kocamaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement