CHP'li Şeker: Torba Yasa Vergi Kaçakçılarına Yarayan Bir Yasadır - Son Dakika
Güncel

CHP'li Şeker: Torba Yasa Vergi Kaçakçılarına Yarayan Bir Yasadır

CHP\'li Şeker: Torba Yasa Vergi Kaçakçılarına Yarayan Bir Yasadır

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Torba Yasa tasarısının vergi kaçakçılarına yarayacağını öne sürdü.

09.09.2014 15:55  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, TBMM'de görüşülen Torba Yasa tasarısının vergi kaçakçıları ve kredi çekerek bankaları dolandıranların yararına olacağını iddia etti. Yasa ile ilgili Plan Bütçe Komisyonu'nda parti olarak eleştirilerde bulunduklarını ifade eden Şeker, yasanın yoksul vatandaşların yararına olmayacağını kaydederek şöyle konuştu:

"Vatandaşın çok ciddi borcu var. Örneğin Gaziantep'in 334 tane köyünde köylünün elektrik borcu var. Bu paralar ödenmemiş. Bundan dolayı suyu kesilen köyler var. Çiftçinin borcu ile ilgili çok ciddi bir çalışma yok. Yasa içerisinde Bağ-Kur borcunun sadece faizi silinecek. Yeniden bir yapılandırılmaya gidilecek ancak bunun da süresi belli değil. Böyle bir hükümet anlayışı böyle bir çalışma olamaz. İktidarın yapmış olduğu yanlış uygulamaları önümüzdeki günlerde görmüş olacağız."

İstanbul'da asansörün düşmesi sonucunda ölen işçilerin, şehit sayılacağını açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu da eleştiren Şeker, "Sen fetva makamı mısın? Senin görevin bu ülkeyi yönetmek. İş güvenliği ile ilgili yeterli tedbirler alındı mı? Bu işçiler niçin bu kazayı geçirdiler? Bu tür sorunlara çözüm yolları bulması gerekiyor" dedi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Şeker: Torba Yasa Vergi Kaçakçılarına Yarayan Bir Yasadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement