Chp'li Soner Çetin: "Adana'da Müzik Festivali de Olacak" - Son Dakika
Güncel

Chp'li Soner Çetin: "Adana'da Müzik Festivali de Olacak"

Chp\'li Soner Çetin: "Adana\'da Müzik Festivali de Olacak"

Ünlü "Akdeniz Akşamları" adlı parçanın söz ve bestecisi Adanalı ünlü müzisyen Serhan Kelleözü, meslekte 40.yılını Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda düzenlediği özel bir geceyle kutladı.Geceye katılan CHP Adana Büyükşehir...

01.12.2013 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü "Akdeniz Akşamları" adlı parçanın söz ve bestecisi Adanalı ünlü müzisyen Serhan Kelleözü, meslekte 40. yılını Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda düzenlediği özel bir geceyle kutladı.

Geceye katılan CHP Adana Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Soner Çetin, burada yaptığı açıklamada, Serhan Kelleözü tarafından dile getirilen "Adana'da neden bir müzik festivali yok?" serzenişine "Evet, Adana'da bir müzik festivali yok ama bizim projelerimiz arasında müzik festivali yapmak da var" dedi.

Karacaoğlan'dan Dadaloğlu'na, Barış Manço'dan Erol Büyükburç ve Can Etili'ye, Suna Kan, Faruk Tınaz, Mustafa Sağyaşar ve Sadettin Öktenay'a, Ali Şenozan ile Ferdi Tayfur'a, genç kuşaktan Feridun Düzağaç, Yaşar, Haluk Levent, Murat Kekilli ve Serhan Kelleözü gibi genç kuşak sanatçılara kadar Adana'nın onlarca ozan ve ses sanatçısı çıkardığını anlatan CHP'li Soner Çetin, "Onlarca söz ve ses sanatçısını bağrından çıkarabilmiş bir kente Altın Koza Film Festivali gibi ülke ve dünya çapında marka olmuş bir müzik festivali kazandırabiliriz" dedi.

-ADANALI SANATÇILARA ÖNCELİK-

Altın Koza Film Festivali'nin İstanbul'dan getirttiği sanatçılar kadar Adanalı sanatçılara da özel bir ağırlık vermesi gerektiğini vurgulayan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Soner Çetin, Müzik Festivaline yönelik olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

"Başta İstanbul olmak üzere yurdun birçok yöresinde Adana'nın sesini duyuran ses sanatçılarımıza öncelik vermeyi düşündüğümüz bir müzik festivali projemiz var. Adaylığımızın açıklanmasıyla birlikte sektörün önde gelen isimleriyle projeyi netleştirip halkımızla paylaşacağız. Adana müzik festivalinde daha fazla geç kalmamalı diye düşünüyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Soner Çetin: 'Adana'da Müzik Festivali de Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement