CHP'li Talipoğlu, Zeybek Oynayarak Konsere Damga Vurdu - Son Dakika
Yerel

CHP'li Talipoğlu, Zeybek Oynayarak Konsere Damga Vurdu

CHP\'li Talipoğlu, Zeybek Oynayarak Konsere Damga Vurdu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde gerçekleşen açık hava konserinde, CHP Aydın 5. sıra milletvekili adayı Tayfun Talipoğlu ‘Zeybek’ oynayarak geceye damga vurdu.

29.04.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde gerçekleşen açık hava konserinde, CHP Aydın 5. sıra milletvekili adayı Tayfun Talipoğlu 'Zeybek' oynayarak geceye damga vurdu.

CHP Nazilli İlçe Örgütü ile Gençlik Kolları'nın organize ettiği açık hava konserinde, Grup Eflatun ile Tayfun Talipoğlu'nun karşılıklı söylediği şarkılar ve şiirler ile ilçe halkı doyasıya eğlendi. Nazilli Belediye Meydanı'nda gerçekleşen konsere, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkan Yardımcısı Erol Gökçe, CHP Nazilli İlçe Basın Sözcüsü Atilla Talay, CHP Aydın milletvekili 6. sıra adayı Ferda Çağlar Erkut ve CHP İlçe Örgütü üyeleri ile ilçe halkı katıldı.

Yaklaşık 500 vatandaş Grup Eflatun'un ve Tayfun Talipoğlu'nun şarkı ve şiirleri ile unutamayacağı bir gece yaşadı. Konserin ertesi sabahı yurt genelinde TEOG sınavının olması üzerine yüksek sese sinirlenen bir anne, kızının sınava girecek olmasından dolayı konser alanına gelerek tepki gösterdi. Annenin tepkisi üzerine Tayfun Talipoğlu konseri sonlandırdı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Talipoğlu, Zeybek Oynayarak Konsere Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement